• ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΥΞΙΔΑ
    • EU Climate Pact
    • Who is Who
    • ΓΕΓΟΝΟΤΑ OnCamera
    • Εν Αρχή ην ο Λόγος
    • Creative Projects
    • Ρεπορτάζ – Επικαιρότητα
    • Πρόσωπα & Γεγονότα
    • ΕΡΓΟΡΑΜΑ
    • Μιλάμε…ΧΩΡΙΣ ΜΟΝΤΑΖ
    • Αντικριστά
    • Παράγοντες
    • Μικροσκόπιο
    • Μυστικά του επιχειρείν
    • Πριν… μιλήσει η Κάλπη!
    • Φίλοι των ζώων
    • Άλλες Εκπομπές
  • Projects VR360
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
oncamera logo
Home»ΕΙΔΗΣΕΙΣ»ΕΛΛΑΔΑ»Θύμιος Μπούγας: Εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο μόλις 300 μέτρα από το σπίτι του
ΕΛΛΑΔΑ

Θύμιος Μπούγας: Εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο μόλις 300 μέτρα από το σπίτι του

By NEWS ROOM19/06/2022No Comments
Facebook Twitter Pinterest LinkedIn WhatsApp Reddit Tumblr Email
thimios Θύμιος Μπούγας: Εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο μόλις 300 μέτρα από το σπίτι του
Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Τέλος στην αγωνία των συγγενών του, αλλά και της τοπικής κοινωνίας του Πύργου δόθηκε το απόγευμα του Σαββάτου όταν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, εντόπισαν τον Θύμιο Μπούγα, 46 ολόκληρες ημέρες μετά την εξαφάνισή του.

Ο 39χρονος βρέθηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στην αρχή της οδού Ρήγα Φεραίου, στο κέντρο του Πύργου, μόλις 300 μέτρα από το σπίτι του, όπως δήλωσε σήμερα στο Open ο Δήμαρχος.

Έμενε εκεί τους τελευταίους τρεις μήνες

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr ο Θύμιος Μπουγάς κατά τον εντοπισμό του φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς πως στο συγκεκριμένο σπίτι διέμενε εδώ και τρεις μήνες, δηλαδή αρκετό καιρό πριν το περιστατικό που συνέβη στα τέλη Απριλίου σε βάρος του.

Στο σπίτι της οδού Σωκράτους που εντοπίστηκε έμπαινε από τρύπα στην περίφραξη, ενώ μάλιστα είχε προβεί και σε πρόχειρες επισκευές μέσα στο σπιτι για να μην μπαίνει το νερό της βροχής από τη στέγη.

Επίσης ανέφερε πως σχεδόν κάθε βράδυ μετά τη μια τα ξημερώματα εβγαινε στην κεντρική πλατεία βόλτα, επιβεβαιώνοντας με τα λεγόμενά του, τις αρχικές εκτιμήσεις των Αρχών πως ουδέποτε είχε φύγει από τον Πύργο που είχαμε αναφέρει από την αρχή στο ilialive.gr. 

thimios2 Θύμιος Μπούγας: Εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο μόλις 300 μέτρα από το σπίτι του

Λίγο πριν τις 11 το βράδυ του Σαββάτου ο Θύμιος Μπουγάς μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πύργου, από την Αστυνομική Διεύθυνση της Ηλείας, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Συγκεκριμένα ο Θύμιος κατέθεσε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας και λίγο πριν τις 11 το βράδυ του Σαββάτου και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πύργου. Σύμφωνα με το Patrisnews, μεταφέρθηκε προκειμένου να υποβληθεί σε προληπτικές εξετάσεις και έπειτα να επιστρέψει ξανά στο αστυνομικό τμήμα. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο 39χρονος φαίνεται ταλαιπωρημένος και αρκετά αδυνατισμένος.

Ο Θύμιος φαίνεται να είναι καλά στην υγεία του και σήμερα αναμένεται να πει στους Αστυνομικούς τους λόγους της εξαφάνισής του.

Σύμφωνα με το Patrisnews, όταν τον ρώτησαν οι Αστυνομικοί που κρυβόταν τόσο καιρό ότι «κάθε βράδυ ήμουν στην πλατεία» και ότι δεν είχε καταλάβει ότι τον αναζητούσαν.

Υπενθυμίζεται πως ο Θύμιος Μπουγάς είχε εξαφανιστεί στις 4 Μαΐου από την Αγία Βαρβάρα Ηλείας, ύστερα από το άγριο bullying και τις επιθέσεις που είχε δεχθεί από νεαρούς συγχωριανούς του που τον παρενοχλούσαν, ενώ είχαν πάει και στο σπίτι του με αυτοκίνητα και μηχανάκια και του έριχναν βεγγαλικά και φωτοβολίδες προκαλώντας τον να βγει έξω.

Υστερα από ένα ατύχημα που είχε στο πρόσωπο,  κυκλοφορούσε με χειρουργική μάσκα, ενώ μιλούσε με μηχανική υποστήριξη. Οι οικείοι του είχαν εκφράσει φόβους ότι μπορεί να ήταν νεκρός κι αναζητούσαν εναγωνίως ένα σημάδι ζωής. Οπως φαίνεται, η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο και το θρίλερ της εξαφάνισής του φτάνει στο τέλος του

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΟΥΓΑΣ
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Telegram Email
NEWS ROOM

Related Posts

viasmos 3 Το Έγκλημα ως Θέαμα: Η Υπόθεση Μουρτζούκου και η Ευθύνη των ΜΜΕ

Το Έγκλημα ως Θέαμα: Η Υπόθεση Μουρτζούκου και η Ευθύνη των ΜΜΕ

16/07/2025
mitsotakis INTIME 3 768x480 1 Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Αυξήθηκαν κατά 1000% οι δηλωθείσες υπερωρίες στον τουρισμό

Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Αυξήθηκαν κατά 1000% οι δηλωθείσες υπερωρίες στον τουρισμό

12/07/2025
metanastes 1 600x375 1 Στο Λαύριο μεταφέρονται οι 520 διασωθέντες μετανάστες από τη Γαύδο

Στο Λαύριο μεταφέρονται οι 520 διασωθέντες μετανάστες από τη Γαύδο

09/07/2025

Comments are closed.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Μια διαφορετική συνέντευξη με τον Παύλο Μαρινάκη, στο WebTV OnCamera.gr, με τη δημοσιογράφο Εβίτα Χρυσολούρη.

📺 Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης σε μια συνέντευξη που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Μιλά για επικοινωνία και πολιτική, για τις αξίες που τον καθοδηγούν, για τη σχέση πολίτη – εξουσίας – νόμου, για την τεχνητή νοημοσύνη, αλλά και για το αν ο πολιτικός σήμερα μπορεί να είναι πραγματικά ανεξάρτητος ή είναι απλώς ένα προϊόν επικοινωνίας.

🔍 Ποιος είναι πίσω από τον θεσμικό ρόλο;
💬 Πόσο χώρο έχει η προσωπικότητα στην πολιτική;
🤖 Τι ρόλο παίζει η τεχνολογία στην εικόνα της εξουσίας;

Μια συζήτηση με βάθος, ειλικρίνεια και ουσία. Μην τη χάσετε!
Γιώργος Γεωργόπουλος Δήμαρχος Ελευσίνας: Προτεραιότητες ασφάλεια, ποιότητα ζωής και ο πολιτισμός. - Γιώργος Γεωργόπουλος Δήμαρχος Ελευσίνας: Προτεραιότητες η ασφάλεια, η ποιότητα ζωής και ο πολιτισμός. 
Ο Δήμαρχος Ελευσίνας κ. Γιώργος Γεωργόπουλος μιλάει στο OnCamera.gr στην εκπομπή Πολιτική Πυξίδα με την Εβίτα Χρυσολούρη για τις σημαντικότερες προκλήσεις που απασχολούν την πόλη. την βελτίωση της πρόσβασης στον αρχαιολογικό χώρο και τις στρατηγικές για την ενίσχυση του πολιτιστικού χαρακτήρα της περιοχής. Τα τρία ζητήματα που έχουν προτεραιότητα στην πόλη, όπως είπε, είναι η ασφάλεια, η ποιότητα ζωής και η ενίσχυση της πολιτιστικής βιομηχανίας.

Ο Δήμαρχος παρουσίασε επίσης τη θέση της δημοτικής αρχής για την όδευση των πετρελαϊκών αγωγών μέσα από τον οικιστικό ιστό και τις βιομηχανικές ζώνες της πόλης, επισημαίνοντας την ασφάλεια και την προστασία των κατοίκων. Ταυτόχρονα , αναφέρθηκε στην ανάγκη εκσυγχρονισμού του λιμανιού και στη συμβολή του στην ανάπτυξη και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

Η συζήτηση κάλυψε και το μέλλον της πόλης, με έμφαση στη διατήρηση και αξιοποίηση της πολιτιστικής κληρονομιάς της Ελευσίνας ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, ενώ η βιωσιμότητα των πολιτιστικών δράσεων που ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια του τίτλου "Πολιτιστική Πρωτεύουσα" βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης.

Γιώργος Γεωργόπουλος Δήμαρχος Ελευσίνας: Προτεραιότητες ασφάλεια, ποιότητα ζωής και ο πολιτισμός.

Κλεάνθης Βαρελάς, Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής στη  Πολιτική Πυξίδα με την Εβίτα Χρυσολούρη. - Η Πολιτική Πυξίδα με την Εβίτα Χρυσολούρη φιλοξενεί στο OnCamera.gr τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, κ. Κλεάνθη Βαρελά, έναν άνθρωπο με σημαντική πορεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και ενεργό ρόλο στα ζητήματα που απασχολούν τη Δυτική Αττική. 
Συζητήσαμε τις προκλήσεις και τις προοπτικές , την περιβαλλοντική προστασία και τη βιώσιμη ανάπτυξη καθώς και την ασφάλεια της περιοχής.

Κλεάνθης Βαρελάς, Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής στη Πολιτική Πυξίδα με την Εβίτα Χρυσολούρη.

Περισσότερα βίντεο

ΑΡΧΕΙΟ ΕΜΠΟΜΠΩΝ

  • Μιλάμε Χωρίς Μοντάζ
  • Who is Who
  • Creative Projects
  • Πριν μιλήσει η Κάλπη
  • Παράγοντες
  • Μικροσκόπιο
  • Αντικριστά
  • Μυστικά του Επιχειρείν
  • ΕΡΓΟΡΑΜΑ
  • Ρεπορτάζ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

  • Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Ερευνα - Αν.Εκπαίδευση
  • Περιβάλλον
  • Τεχνολογία
  • Οικονομία
  • Κόσμος
  • Ελλάδα
Facebook Youtube

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Σχετικά με το κάναλι
  • OnCamera promo kit
  • Τηλ. κέντρο 210 8056324
  • Γενικό email info@oncamera.gr
  • Θέματα ύλης press@oncamera.gr
  • Δ/νση Στούντιο: Λ.Μαραθώνος 77, Πικέρμι, 19009

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Loading

© 2024 – OnCamera.gr SA – Designed by AVMap GIS SA