Χαλκιδική: Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού με τον δράστη να κυκλοφορεί ελεύθερος

 - OnCamera.gr

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις στην Χαλκιδική καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες ο πραγματικός δράστης κυκλοφορεί ελεύθερος

Άλλον άνδρα φαίνεται να αναζητούν οι αρχές καθώς τα αποτελέσματα DNA έδειξαν ότι δράστης δεν είναι ο 56χρονος τρόφιμος των αγροτικών φυλακών Κασσάνδρας που είχε προσαχθεί ως ύποπτος για τον βιασμό της 22χρονης στη Χαλκιδική. Η συνήγορος της 22χρονης καταγγέλλει λάθη από πλευράς των αρχών που επέτρεψαν στον δράστη να κυκλοφορεί ελεύθερος, ενώ ανέφερε ότι η κοπέλα είναι τρομοκρατημένη.

Ειδικότερα μιλώντας στην ΕΡΤ, η ίδια είπε πως οι έρευνες στρέφονται στην αναζήτηση άλλου άνδρα, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος εγείροντας ανησυχίες για τυχόν διαφυγή του εκτός συνόρων, ή ακόμα και για την ασφάλεια της ίδιας της κοπέλας.

Η δικηγόρος μίλησε για σύγχυση και λάθη από πλευράς των αρχών. «Το κορίτσι περιέγραψε ξεκάθαρα τα χαρακτηριστικά του δράστη τα οποία ταίριαζαν σε δύο άτομα που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην περιοχή ωστόσο προσήχθη μόνο ένας ως ύποπτος» είπε.

Από την πρώτη στιγμή ο 57χρονος αρνούνταν τις κατηγορίες που του αποδίδονταν, ενώ και η κατάθεση ενός σωφρονιστικού υπαλλήλου του έδινε άλλοθι καθώς την ώρα του εγκλήματος αυτός ήταν μαζί του σε άλλη περιοχή.

Ο ύποπτος

Ο νέος ύποπτος είναι ένας κτηνοτρόφος με παρόμοια χαρακτηριστικά, ο οποίος διατηρούσε μαντρί κοντά στην περιοχή όπου συνέβη το περιστατικό και σύμφωνα με την κ. Ανάσογλου τα στοιχεία «έδειξαν» δη θετικά προς το πρόσωπό του, καθώς έχει ληφθεί υλικό από το μέρος που έμενε.

«Η κοπέλα ζει έναν εφιάλτη διότι ο δράστης κυκλοφορεί ελεύθερος και βρίσκεται σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης όπου διαμένει και η ίδια. Είναι σαν δεύτερος βιασμός για το θύμα και πλέον πρέπει να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία διότι υπάρχει η ανησυχία να περάσει τα σύνορα» είπε