Νέα παράταση έως τις 15 Ιουλίου 2022 για την υποβολή αντιρρήσεων όσον αφορά στους δασικούς χάρτες

 - OnCamera.gr

Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι δόθηκε νέα παράταση για την υποβολή αντιρρήσεων επί του περιεχομένου των δασικών χαρτών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας η προθεσμία για τις αντιρρήσεις που έληγε σήμερα Τρίτη 31 Μαΐου παρατείνεται για ακόμη 45 ημέρες, με καταληκτική ημερομηνία την 15η Ιουλίου 2022.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ: Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί από την ενεργειακή κρίση οι οποίες δυσχεραίνουν τις οικονομικές συναλλαγές των πολιτών, σε συνδυασμό με τα τεχνικά προβλήματα στις ψηφιακές πλατφόρμες του Ελληνικού Κτηματολογίου, ανακοινώνει ότι χορηγείται παράταση για την υποβολή αντιρρήσεων επί του περιεχομένου των δασικών χαρτών για 45 ημέρες.

Η παράταση αφορά στους δασικούς χάρτες που αναρτήθηκαν εντός του 2021 για τους οποίους η προθεσμία υποβολής αντιρρήσεων εκπνέει στις 31 Μαΐου.Η νέα καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αντιρρήσεων είναι η 15η Ιουλίου 2022.Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ