Πάτρα: Φωτογραφία ντοκουμέντο από τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας – Τι λέει μάρτυρας κλειδί

Συνεχίζονται προς πάσα κατεύθυνση οι  έρευνες για το «θρίλερ» της Πάτρας. Μαρτυρίες και καταθέσεις αξιολογούνται καθημερινά ενώ και τα στοιχεία που συλλέγει το τμήμα Ανθρωποκτονιών συγκεντρώνονται ώστε να μπουν όλα τα κομμάτια του παζλ σε σειρά και να σχηματιστεί η εικόνα για το τι έχει συμβεί. Να βρουν δηλαδή το πώς και γιατί τα τρία αγγελούδια έφυγαν από τη ζωή, πριν προλάβουν να μεγαλώσουν.

Οι γονιδιακοί έλεγχοι της οικογένειας Δασκαλάκη και ο θάνατός της Τζωρτζίνας ίσως είναι το κλειδί για τη λύση του γρίφου που απασχολεί όλη την Ελλάδα.

Την ίδια ώρα, συγκλονίζουν τα νεα στοιχεία που παρουσίασε η εκπομπή του MEGA, «  Φως στο Τούνελ».

Οι φωτογραφίες, τα βίντεο και οι νέες μαρτυρίες που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή, είναι αποκαλυπτικά.

Το «Φως στο Τούνελ» παρουσίασε μια φωτογραφία – ντοκουμέντο από την περίοδο που νοσηλευόταν η μικρή Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο της Πάτρας.

Τη συγκεκριμένη φωτογραφία έδωσε στην εκπομπή η Ρούλα Πισπιρίγκου, υποστηρίζοντας ότι την είχε στείλει και στον αρμόδιο γιατρό, όταν της είχαν ζητήσει να καταγράψει την εικόνα που παρουσίαζε το παιδί όταν πάθαινε τις κρίσεις.

Η μητέρα περιέγραψε ότι κατέγραψε σε ένα βίντεο με τρία μέρη, τη φωτογραφία που απεικονίζει το μόνιτορ που απεικονίζει τους παλμούς οι οποίοι φτάνουν τους 165, με καλό οξυγόνο και μετά πέφτει στους 61 με μηδενικό σχεδόν οξυγόνο. Κατέγραφε μια το μόνιτορ και μια την κλινική εικόνα του παιδιού. Βάση των ισχυρισμών της έχει ενημερώσει και την αστυνομία. Ο γιατρός λέει ότι δεν το έχει στα χέρια του.

“Είναι ένα ντοκουμέντο που δείχνει την πτώση με οξυγόνο, υπάρχει και ένα άλλο βίντεο που δείχνει τους σπασμούς και είναι σοκαριστικό, δεν είναι για τον “αέρα” αλλά για τις αρχές”, είπε η Αγγελική Νικολούλη.

«Το μεγαλύτερο κοριτσάκι παρακολουθούσε σοκαρισμένο το αδελφάκι του» – Τι λέει μάρτυρας κλειδί

Σοκαριστική είναι και η εικόνα που μετέφερε στην εκπομπή, μάρτυρας που ήταν παρών, όταν το προσωπικό του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σπίτι της οικογένειας, προσπαθούσε να επαναφέρει στη ζωή τη μικρή Ίριδα.

https://www.megatv.com/embed/?p=623376