Φωτιές στην Ανατολική Αττική: Αιτήσεις για αποζημιώσεις -Τι πρέπει να κάνουν οι πληγέντες

||
||

Φωτιές στην Ανατολική Αττική: Αιτήσεις για αποζημιώσεις -Τι πρέπει να κάνουν οι πληγέντες.

Χωρίς καθυστερήσεις ξεκινούν οι διαδικασίες που αφορούν τους πληγέντες από τη μεγάλη χτεσινή πυρκαγιά, στους Δήμους Σαρωνικού και Λαυρεωτικής, Ο Δήμος Σαρωνικού, με ανακοίνωσή του, καλεί τους πολίτες που επλήγησαν από την φωτιά και ειδικότερα στους οικισμούς Όλυμπος, Φέριζα, Βαλμά και στις κοινότητες Αναβύσσου και Παλαιάς Φώκαιας, να αιτηθούν για τις ζημιές που έχουν υποστεί.

Στο Πυροφυλάκειο στην Ανάβυσσο (έναντι του ναού του Αγίου Παντελεήμονα) βρίσκεται ήδη κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, όπου θα μπορούν να προσέρχονται οι πληγέντες για την καταγραφή των ζημιών που υπέστησαν οι περιουσίες τους από τη φωτιά και να αιτηθούν αυτοψία. Ταυτόχρονα, θα υποβάλλουν τη σχετική αίτηση στον δήμο για τις αποζημιώσεις.

Από τη δική του πλευρά, ο Δήμος Λαυρεωτικής, με σχετική ανακοίνωση, κάλεσε τους πληγέντες από την πυρκαγιά και συγκεκριμένα στους οικισμούς Καπό, Φέριζα, Μόκριζα, Σάκκα, Αρί, Τζαρδαβίλα και Αγιασμόθι της κοινότητας Κερατέας και στην κοινότητα Αγίου Κωνσταντίνου, να καταθέσουν τη σχετική αίτηση για τις ζημίες που έχουν υποστεί στο πρωτόκολλο του δήμου, που εδρεύει τόσο στην Κερατέα όσο και το Λαύριο.