Κυψέλη: Στο φως όλο το χρονικό της φρίκης – Τι ισχυρίζεται το σατανικό ζευγάρι για την δολοφονία του 7χρονου

 - OnCamera.gr

Η μητέρα του παιδιού, όπως ανέφερε ψυχρά στους αστυνομικούς την ώρα της δολοφονίας έπαιζε παιχνίδι στον υπολογιστή και όπως είπε δεν κατάλαβε τίποτα για τα όσα περνούσε ο γιος της μέχρι να ξεψυχήσει, ένας ισχυρισμός ο οποίος καταρρίπτεται από τους Αστυνομικούς, οι οποίοι τονίζουν από την πρώτη στιγμή της αποκάλυψης του εγκλήματος, ότι όχι μόνο είχε αντίληψη το τι γινόταν αλλά ήταν και παρούσα.

Το ζευγάρι  έχει προφυλακιστεί καθώς   ο 33χρονος σύντροφο της μητέρας του παιδιού, σκότωσε τον 7χρονο  πριν από πέντε χρόνια ενώ μαζί με τη μητέρα του  έκρυψαν τη σορό του σε αυτοσχέδια λάρνακα και στη συνέχεια τα οστά του σε εργαλειοθήκη στο σπίτι που έμεναν στην Κυψέλη.

Η αποκάλυψη του άγριου εγκλήματος έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και οι κρυφές πτυχές της ζωής του αγοριού που έρχονται στην επιφάνεια σοκάρουν, καθώς όπως φαίνεται ζούσε σε ένα μαρτυρικό περιβάλλον, θύμα συχνών κακοποιήσεων μέχρις ότου επήλθε ο θάνατός του με αυτόν τον φρικτό τρόπο.

Η δράση του σατανικού ζευγαριού και τα όσα πέρασε το 7χρονο παιδί, στα χέρια τους μέχρι να ξεψυχήσει έχει συγκλονίσει τους πάντες.

Την ίδια στιγμή, παρά το γεγονός ότι ο 33χρονος παραδέχθηκε το έγκλημά του και η μητέρα του παιδιού προσπαθώντας να πείσει για την… αθωότητά της υποστήριξε ότι έπαιζε παιχνίδι στον υπολογιστή την ώρα του φονικού, φαίνεται ότι συμπεριφέρονται σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Το κενό στις κοινωνικές υπηρεσίες

Το αποτρόπαιο έγκλημα έχει φέρει ξανά στην επιφάνεια το κενό στις κοινωνικές υπηρεσίες που αν και το κακοποιητικό περιβάλλον που μεγάλωναν ο 7χρονος και η αδερφή του ήταν γνωστό, δεν έδρασαν ώστε το παιδί να απομακρυνθεί από την οικογένεια που ήταν σαφώς όχι μόνο ακατάλληλη αλλά και επικίνδυνη για την ψυχική και σωματική τους ακεραιότητα.

Όπως έκανε γνωστό το Χαμόγελο του Παιδιού, είχε κληθεί για την ίδια τη μητέρα όταν ήταν 15 ετών που είχε πέσει θύμα κακοποίησης, ενώ κυοφορούσε και πάλι ξανά για την αδερφή του 7χρονου όταν πήγε άσχημα χτυπημένη στο σχολείο. Τότε οι δάσκαλοι είχαν ενημερώσει τις Αρχές και τον οργανισμό και τελικά το κορίτσι απομακρύνθηκε από το περιβάλλον και δόθηκε σε ανάδοχη οικογένεια.

Μάλιστα και τότε η μητέρα προσπαθούσε να καλύψει τον σύντροφο της. “Το κοριτσάκι το πήραμε και πήγε στο νοσοκομείο με τη φροντίδα των ανθρώπων του χαμόγελου, και ήρθε και η μητέρα μαζί η οποία αιτιολογούσε τον σύντροφο ότι δεν έγινε τίποτα, ότι το αγαπάει κλπ” αναφέρει ο κ. Γιαννόπουλος.

Τι ισχυρίζεται η μητέρα – Η κυνική ομολογία του 33χρονου

Στους αστυνομικούς του τμήματος ανθρωποκτονιών, η 29χρονη προσπάθησε να αποποιηθεί των ευθυνών της, χωρίς όμως να πείσει. “Είχε βάλει το παιδί τιμωρία. Εγώ δεν είδα τίποτα εκείνο το βράδυ. Δεν κατάλαβα τι έγινε γιατί εκείνη τη στιγμή έπαιζα στον Ηλεκτρονικό Υπολογιστή. Δεν είδα καμία μονωτική ταινία, δεν ξέρω τι έγινε” τόνισε.

Από την πλευρά του ο 33χρονος Πολωνός, ανέφερε μεταξύ άλλων: “Το παιδί έκανε φασαρία. Το φίμωσα με την μονωτική ταινία για να το κάνω να σωπάσει. Έγινε καταλάθος. Μετά φοβήθηκα να το πω“.

«Λέει ψέματα η μητέρα. Ήταν παρούσα τη στιγμή που το παιδί της έχανε τη ζωή του από ασφυξία που της προκάλεσε ο 33χρονος», επισημαίνουν στο ΑΠΕ – ΜΠΕ οι ίδιες αστυνομικές πηγές.

 

Η σύμπτωση που ξεσκέπασε τη δολοφονία

Η σύλληψη ενός άνδρα για άσχετο λόγο, έλυσε το μυστήριο αφού αυτός είπε στους αστυνομικούς ότι γνωρίζει για ένα έγκλημα που συνέβη με ένα παιδάκι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες. o άνδρας που έδειξε στους αστυνομικούς προς ποια κατεύθυνση πρέπει να κινηθούν για την εξιχνίαση του μυστηρίου, γνώριζε για το έγκλημα από τον ίδιο τον σύντροφο της μητέρας, ο οποίος, ένα βράδυ που είχε μεθύσει, του το εκμυστηρεύτηκε.

Το σπίτι που δολοφονήθηκε ο μικρός Ανδρέας

Το MEGA βρέθηκε στο σπίτι της οδού Σκιάθου στην Κυψέλη που ο ο 7χρονος Ανδρέας δολοφονήθηκε άγρια από τη μητέρα του και τον σύντροφό της. Από ότι φαίνεται από τα πλάνα πρόκειται για ένα πολύ μικρό σπίτι, γεγονός που «ακυρώνει» τους ισχυρισμούς της μητέρας ότι ήταν σε διπλανό δωμάτιο και δεν είχε αντιληφθεί ότι το αγοράκι ξεψυχούσε.

Η ταράτσα όπου έθαψαν το αγοράκι είναι ορατή σε πολλά διαμερίσματα της περιοχής, γεγονός που φανερώνει ότι η μεταφορά της σορού έγινε σε ώρα που δεν είχε κόσμο, αναφέρει το in.gr

Από την πρώτη στιγμή, έχοντας προφανώς δει και το σπίτι στο οποίο ζούσε η οικογένεια, οι αστυνομικοί απέρριπταν τους ισχυρισμούς της μητέρας ότι δεν μετείχε στη δολοφονία του παιδιού και δεν ήξερε τι συνέβαινε, επειδή ήταν απορροφημένη στο παιχνίδι που έπαιζε στον υπολογιστή.

Ειδικότερα, η 29χρονη μητέρα του δολοφονημένου αγοριού, η οποία οδηγήθηκε, τελικά, σήμερα στον εισαγγελέα, αρχικά ομολόγησε, ενώ στη συνέχεια υποστήριξε, ότι δεν ήταν μπροστά στη δολοφονία του παιδιού της και δεν είχε καμία συμμετοχή στην φρικιαστική αυτή εγκληματική πράξη.

«Λέει ψέματα η μητέρα. Ήταν παρούσα τη στιγμή που το παιδί της έχανε τη ζωή του από ασφυξία που του προκάλεσε ο 33χρονος» , επισημαίνουν από την αρχή αστυνομικές πηγές.