Κρήτη: Νεαρή νοσηλεύτρια κατήγγειλε γιατρό για σεξουαλική παρενόχληση

Σε έγγραφη καταγγελία προς την Διοίκηση του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, προχώρησε νεαρή νοσηλεύτρια αναφέροντας περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης από γιατρό του Νοσοκομείου.

Όπως αναφέρει το cretalive, σύμφωνα με την καταγγελία, ο γιατρός στο πλαίσιο επικοινωνίας προχώρησε σε ασεβή σχόλια και υπονοούμενα ερωτικού περιεχομένου ενώ το συμβάν δεν σταματούσε μόνο στο σκέλος της επικοινωνίας, αφού η παρενόχληση συνεχίζονταν και στους χώρους του Νοσοκομείου.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα,  η ίδια άλλαξε και διεύθυνση κατοικίας, μετά από επίμονες ερωτήσεις του γιατρού για το που διαμένει. Σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται πως δεν πρόκειται για το μοναδικό περιστατικό, αφού έγινε γνωστό πως και άλλη νοσηλεύτρια είχε δεχτεί παρόμοιες παρενοχλήσεις.

Η νοσηλεύτρια κατήγγειλε εγγράφως τα όσα συνέβησαν στις αρμόδιες διευθύνσεις των τμημάτων και την Διοίκηση ενώ άμεσα διατάχθηκε ΕΔΕ.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ρεθύμνου Λευτέρης Μαρκάκης, η υπόθεση αμέσως μετά την καταγγελία πήρε το δρόμο της και διατάχτηκε ΕΔΕ που θα αναδείξει τα όλα τα περιστατικά και στοιχεία της υπόθεσης τις επόμενες ημέρες.

in.gr