Ηλιούπολη: Κατάκοιτοι που χρησιμοποιούν οξυγόνο, για τέταρτη μέρα χωρίς ρεύμα

 - OnCamera.gr

Καταγγελία ότι για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα δεν έχει ρεύμα στην Ηλιούπολη έκανε η κυρία Βούλα Μανιάτη στην ΕΡΤ. Η καταγγέλλουσα έχει κατάκοιτη μητέρα που χρησιμοποιεί οξυγόνο.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, σε παρόμοια κατάσταση βρίσκονται και πολλοί άλλοι ηλικιωμένοι στην ίδια περιοχή που βρίσκονται σε μηχανική υποστήριξη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Από τις Έξι» η κ. Μανιάτη δήλωσε πως ο δρόμος είναι κλεισμένος με σπασμένα δέντρα και κομμένο καλώδιο της ΔΕΗ. Ο δήμος Ηλιούπολης καθάρισε το σημείο και επιδιόρθωσε τη βλάβη, αλλά τέσσερις ημέρες μετά δεν έχουν ακόμα ρεύμα.

«Αλλεπάλληλες κλήσεις για βοήθεια»

«Ο εργολάβος είπε ότι θα ειδοποιήσει για τη βλάβη προκειμένου κάποιος να σηκώσει την ασφάλεια στο κουτί που βρίσκεται στη Λεωφόρο Μαρίνου Αντύπα. Ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα παρά τις αλλεπάλληλες κλήσεις στη γραμμή βοήθειας στη ΔΕΗ.

Εγώ είμαι στο σπίτι με δύο ηλικιωμένους γονείς που έχουν παγώσει. Απέναντι μας βρίσκονται δύο κατάκοιτοι άνθρωποι με μία κυρία που τους προσέχει απελπισμένη. Δεν ξέρω ούτε πώς τρέφονται αυτοί οι άνθρωποι, επίσης με μηχανική υποστήριξη. Αισθάνομαι ανεπαρκής απέναντι στους γονείς μου που είναι μεγάλοι άνθρωποι», κατήγγειλε η κ. Μανιάτη.

Σύμφωνα με την κάτοικο της Ηλιούπολης, θα έπρεπε να είχε δοθεί προτεραιότητα στο συγκεκριμένο οικοδομικό τετράγωνο καθώς εκεί μένουν ηλικιωμένοι άνθρωποι που η ζωή τους εξαρτάται από μηχανική υποστήριξη.

in.gr