Ιωάννα Μαλέσκου: Όλοι μιλούν για τη νέα παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ

|| - OnCamera.gr
|| - OnCamera.gr

Εχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που η πρεμιέρα ενός νέου τηλεοπτικού προσώπου συζητήθηκε όσο αυτή της παρουσιάστριας του «Love it», της Ιωάννας Μαλέσκου.

Δεν έγινε μόνο trend στο twitter. Δεν προβλήθηκε μόνο από τα sites, τα περιοδικά και από το κανάλι της. Προκάλεσε πολλά σχόλια, συζητήθηκε, έγινε πηγή έμπνευσης μακροσκελών αναρτήσεων στις προσωπικές σελίδες έμπειρων τηλεοπτικών στελεχών και φυσικά επιβραβεύθηκε για πολλά. Όχι. Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν είναι απομίμηση της Ελένης Μενεγάκη, όπως δεν είναι και Κρητικιά. Κατάγεται από την Πρέβεζα, δούλεψε στην Κρήτη και είναι ένα νέο πρόσωπο το οποίο έκανε αίσθηση όχι μόνο για τα πλεονεκτήματά της αλλά γιατί έρχεται σε μεγάλη αντίθεση με την συντριπτική πλειοψηφία των ελληνίδων παρουσιαστριών.

Στην πρώτη εμφάνισή της στην νέα τηλεοπτική στέγη της, η Μαλέσκου απέδειξε αυτό που σχολιάστηκε περισσότερο απ’ όλα. Ότι γνωρίζει καλά ελληνικά, ότι μπορεί να συντάσσει σωστά προτάσεις, ότι ο λόγος της έχει δομή και ότι μπορεί να χρησιμοποιεί λέξεις που δεν γνωρίζουν πολλές συνάδελφοι της. Ουσιαστικά η Ιωάννα διαθέτει το αυτονόητο προσόν μιας παρουσιάστριας, το οποίο πλέον θεωρείται σπάνιο ή ανύπαρκτο.

Η εμφάνισή της ήταν διακριτικά σέξι, το styling όπως πρέπει να είναι και δεν φώναζε «πάμε μπουζούκια», το χαμόγελο και το βλέμμα της, τόσο όσο πρέπει διαπεραστικά.

Η πρεμιέρα του «Love It» κράτησε στον ΣΚΑΪ το 16,7% των τηλεθεατών στο σύνολο και το 17,6% στο δυναμικό κοινό.
Η εκπομπή έφτασε σε τέταρτο έως το 19,2%.

Είχε άγχος, είχε τρακ, είχε αγωνία και αυτό φάνηκε. Και στις εκφράσεις της αλλά και στην ανάγκη της να χρησιμοποιεί πιο λόγιες απ’ όσο αντέχει η τηλεόραση εκφράσεις. Είναι λογικό για μία γυναίκα την οποία περιμένει όλη η τηλεόραση, και μεγάλο ποσοστό αυτής στη γωνία, να προσπαθήσει λίγο παραπάνω να είναι καλή και τυπική. Πολύ σωστά ενημερωμένη η Μαλέσκου διαχειρίστηκε την θεματολογία που περιείχε «Big Brother» αλλά και καλεσμένη την Υφυπουργό Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη. Μπόρεσε και κράτησε ρυθμό σε μία γρήγορη και ευέλικτη σκαλέτα και ήταν καλά διαβασμένη σε όλα.