Άνδρας παραδόθηκε στις αρχές για φθορές στο υπ. Τουρισμού – Τι ρώτησε τον φύλακα του υπουργείου

|| - OnCamera.gr

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα πριν από τέσσερις ημέρες στο υπουργείο Τουρισμού.

Όταν οι υπεύθυνοι του υπουργείου έφτασαν νωρίς το πρωί στο κτίριο στη λεωφόρο Αμαλίας, διαπίστωσαν ότι κάποιος άγνωστος το βράδυ είχε προκαλέσει φθορές στους τοίχους του υπουργείου, κάνοντας graffiti, αλλά και στην μπάρα τον ΑμεΑ.

Την ίδια ημέρα, γύρω στις 10.30 το πρωί, ένας 33χρονος Ρώσος πλησίασε το φύλακα του κτιρίου, τον καλημέρισε και του είπε ότι αυτός έκανε τα graffiti, ενώ μάλιστα τον ρώτησε αν του αρέσουν!

Ο φύλακας κάλεσε την ομάδα ΔΙΑΣ που συνέλαβε τον 33χρονο για φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα πριν από τέσσερις ημέρες στο υπουργείο Τουρισμού. Όταν οι υπεύθυνοι του υπουργείου έφτασαν νωρίς το πρωί στο κτίριο στη λεωφόρο Αμαλίας, διαπίστωσαν ότι κάποιος άγνωστος το βράδυ είχε προκαλέσει φθορές στους τοίχους του υπουργείου, κάνοντας graffiti, αλλά και στην μπάρα τον ΑμεΑ. Την ίδια ημέρα, γύρω στις 10.30 το πρωί, ένας 33χρονος Ρώσος πλησίασε το φύλακα του κτιρίου, τον καλημέρισε και του είπε ότι αυτός έκανε τα graffiti, ενώ μάλιστα τον ρώτησε αν του αρέσουν! Ο φύλακας κάλεσε την ομάδα ΔΙΑΣ που συνέλαβε τον 33χρονο για φθορά ξένης ιδιοκτησίας αναφέρει το in.gr