Βούλα: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπει η ΕΛ.ΑΣ. πίσω από την επίθεση στον 50χρονο (Βίντεο)

||
||

Νέα υπόθεση ξεκαθαρίσματος λογαριασμών φαίνεται πως κρύβεται και από τη νέα ενέδρα θανάτου σε έναν 50χρονο Ελληνα στην Βούλα.

Ο 50χρονος δέχτηκε επίθεση με σφαίρες από δύο άτομα, στις 21:20 στη Λεωφόρο Βάρης-Κορωπίου 32 στην Βούλα, σε πάρκινγκ έξω από φούρνο και τραυματίστηκε σοβαρά στην κοιλιακή χώρα. Η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή και παραμένει στο Ασκληπειό Βούλας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν προκύψει μέχρι στιγμής, ο 50χρονος είναι πρώην μπράβος και φέρεται να είχε σχέσεις με την μαφία της νύχτας. Το όνομά του ήταν γνωστό στη νύχτα και εικάζεται πως η δολοφονική επίθεση που δέχτηκε, έχει να κάνει με ξεκαθάρισμα λογαριασμών, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ., που έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών.

Στον τόπο της επίθεσης βρέθηκαν τουλάχιστον 13 κάλυκες, με τους δράστες ωστόσο να μην καταφέρνουν να σκοτώσουν τον πρώην «μπράβο» στην Βούλα.

Σύμφωνα με μάρτυρες που βρίσκονταν στην περιοχή, υπήρξαν δύο άτομα με κράνη πάνω σε μηχανή που ενεπλάκη στην επίθεση, ενώ είδαν και ένα τζιπ το οποίο έφυγε στην αντίθετη κατεύθυνση.