Τσίπρας προς Τρέμη: Είστε θύμα της διαπλοκής (Βίντεο)

|| - OnCamera.gr
|| - OnCamera.gr

Ο Αλέξης Τσίπρας πέταξε ένα «καρφί» στην Όλγα Τρέμη κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους στο πλαίσιο του Φόρουμ των Δελφών.

Η αρχή έγινε όταν η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε στη συνέντευξη που έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας στην Καθημερινή και αναφέρθηκε στη διαφθορά. «Ποια είναι η διαπλοκή;» ρώτησε, μεταξύ άλλων η Όλγα Τρέμη.

«Κοιτάξτε, ας μην κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε. Όλοι καταλαβαίνουμε τι είναι η διαπλοκή. Κατ’ αρχάς, και εσείς το γνωρίζετε πάρα πολύ καλά, και το γνωρίζετε πάρα πολύ καλά διότι εγώ θεωρώ ότι είσαστε και θύμα ως δημοσιογράφος αυτής της συζήτησης, διότι πιστεύω ότι στο τέλος της ημέρας οι δημοσιογράφοι επιχειρούν -οι περισσότεροι όχι όλοι- να κάνουν τη δουλειά τους, και μέσα σε ένα κλίμα που έχει να κάνει με αντιπαραθέσεις, συγκρούσεις, οικονομικά συμφέροντα, κάνουν τους τροχονόμους στο τέλος της ημέρας», είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

Και η Όλγα Τρέμη «σήκωσε» το γάντι. «Εγώ δεν αισθάνομαι τροχονόμος. Αισθάνομαι παράπλευρη απώλεια, αν θέλετε να σας το πω αλλιώς» είπε. «Ενδεχομένως έχετε δίκιο» της απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας, με τους δυο τους να ξεσπούν σε γέλια.

Δείτε το απόσπασμα από το 36.28 του video:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ