Κοροναϊός – Μπαράζ ελέγχων με συλλήψεις, λουκέτα και πρόστιμα σε νυχτερινά κέντρα

Δεν φαίνεται να… πήραν το μάθημά τους ιδιοκτήτες κάποιων νυχτερινών κέντρων στην Αθήνα, καθώς οι έλεγχοι και τα πρόστιμα που τους επιβλήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες για παράβαση των μέτρων για τον κοροναϊό δεν φαίνεται να τους πτοούν.

Συγκεκριμένα, δύο κλαμπ στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας άνοιξαν κανονικά χθες, παρόλο που την παραμονή των Χριστουγέννων αναγκάστηκαν να διακόψουν τη λειτουργία τους έπειτα από σχετικό έλεγχο που διενεργήθηκε από τις αστυνομικές αρχές.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, υπάρχει πλέον σοβαρή πιθανότητα τα δύο μαγαζιά να χάσουν πλέον για πάντα την άδεια λειτουργίας τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πρόκειται για μαγαζιά που βρίσκονται στην Ιερά Οδό και λειτούργησαν κανονικά το βράδυ των Χριστουγέννων, ενώ έπρεπε να είναι κλειστά, καθώς τους είχε επιβληθεί αναστολή από προηγούμενο έλεγχο.

Χθες τους επιβλήθηκε νέο συνολικό πρόστιμο 60.000 ευρώ και νέο λουκέτο 15 ημερών, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ.

Επόμενο βήμα η αφαίρεση της άδειας λειτουργίας

Μιλώντας στο Star ο Άγγελος Μπίνης, Διοικητής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας τόνισε πως το επόμενο βήμα είναι η αφαίρεση της άδειας λειτουργίας των δύο κλαμπ.

«Και δεν ξέρω πόσο εύκολο θα είναι να την ξαναβγάλουν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την ίδια στιγμή, παραβάσεις παρατηρούνται και στα πιστοποιητικά εμβολιασμού, καθώς αρκετοί είναι εκείνοι που επιλέγουν να μπουν στα κέντρα διασκέδασης χρησιμοποιώντας πλαστά έγγραφα.

Συγκεκριμένα, η κάμερα του Star κατέγραψε περιστατικό στο οποίο τρία άτομα που απολάμβαναν το ποτό τους χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά, έφυγαν από το μαγαζί με περιπολικό!

 
 

in.gr