Θεσσαλονίκη – Στρατιωτικοί έσωσαν τη ζωή ηλικιωμένου στο Εμβολιαστικό Κέντρο της ΔΕΘ

|| - OnCamera.gr

Σωτήρια επέμβαση στρατιωτικού προσωπικού του 424 ΓΣΝΕ Θεσσαλονίκης, που έχει αποσπασθεί στο ΜΕΓΑ Εμβολιαστικό Κέντρο της ΔΕΘ, έσωσε από βέβαιο θάνατο ηλικιωμένο.

Καρδιακό επεισόδιο

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το kranosgr, το περιστατικό το οποίο έχει καταγραφεί επίσημα, συνέβη την Τρίτη το μεσημέρι, όταν ηλικιωμένος την ώρα που προσέρχονταν στον χώρο, υπέστη καρδιακό επεισόδιο, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η ζωή του.

Η άμεση επέμβαση ιατρών και νοσηλευτών της βάρδιας, παρουσία πολιτών που περίμεναν να εμβολιαστούν και μίλησαν για το συμβάν, έσωσε από βέβαιο θάνατο τον ηλικιωμένο, ο οποίος διακομίσθηκε με ασφάλεια στο νοσοκομείο.

Το ΜΕΓΑ Εμβολιαστικό Κέντρο της ΔΕΘ, εκτός από το πρώτο που δημιουργήθηκε, είναι ένα από τα μεγαλύτερα και αρτιότερα στην οργάνωση κέντρα σε όλη την επικράτεια.

Κέντρο – πρότυπο

Το Γ’ΣΣ και το 424 ΓΣΝΕ Θεσσαλονίκης, ακολουθώντας τις εντολές και κατευθύνσεις τόσο των Αρχηγών ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ, Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου και Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση, λειτουργούν σε άριστη συνεργασία με τα υπουργεία Υγείας και Πολιτικής Προστασίας ένα εμβολιαστικό κέντρο πρότυπο για όλη την Ευρώπη.

Εξειδικευμένα στελέχη με άριστες γνώσεις στους τομείς της Διοίκησης των Μονάδων Υγείας, της Ιατρικής και της Νοσηλευτικής επιστήμης, στελεχώνουν το ΜΕΓΑ Εμβολιαστικό Κέντρο της Βορείου Ελλάδος, όπου καθημερινά συμβάλει τα μέγιστα στο πολυπόθητο για τη χώρα μας χτίσιμο της ανοσίας.