Όταν ο Μαραντίνης έπεισε τον Κυριαζή να επιστρέψει στις πίστες

|| - OnCamera.gr

΄Ο Χρήστος Κυριαζής έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 68 ετών, αφήνοντας πίσω μια σπουδαία μουσική πορεία. Το τελευταίο διάστημα είχε επιλέξει να αποστασιοποιηθεί και να κρατά επαφή μόνο με λίγους, δικούς του ανθρώπους.

Το να κρατά τις αποστάσεις του ήταν και ένας τρόπος που ο ίδιος είχε επιλέξει να διαχειρίζεται τα δύσκολα. Το είχε ξανακάνει στο παρελθόν κάνοντας μια παύση από τη μουσική για μια 20ετία.

Το comeback έγινε όταν ο Θοδωρής Μαραντίνης του πρότεινε να συνεργαστούν στη σκηνή. Ο frontman των Onirama ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που κατάφερε να πείσει τον Χρήστο Κυριαζή να επιστρέψει στα live.

Mετά το Anodos, o Χρήστος Κυριαζής και ο Θοδωρής Μαραντίνης ανέπτυξαν μια δυνατή σχέση.

«Έχω πάει αρκετές φορές σπίτι του, έχουμε ακούσει πάρα πολλά τραγούδια», λέει στο okmag. «Την τελευταία φορά είχα πάει πριν από ένα τρίμηνο που είχε βρει κάποια παλιά του τραγούδια, τα «ροκάκια» όπως τα έλεγε εκείνος, και ήταν ένα δύο κομμάτια που μου είπε “αυτά θα σου ταίριαζαν πολύ”. Θυμάμαι το ένα ήταν “Ο Ρομπέν τον Αθηνών” ένα πάρα πολύ ωραίο τραγούδι παλιό του και συζητούσαμε μήπως το κάνουμε μια επανεκτέλεση παρέα», αποκαλύπτει ο Θοδωρής Μααντίνης.

Αφορμή ήταν ο πολυσυλλεκτικός δίσκος που ετοιμάζουν οι Onirama με τίτλο «Ανθολόγιο για μικρούς και μεγάλους» και περιέχει εμβληματικές μουσικές συναντήσεις, αναφέρει το in.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ