Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα για την επίσκεψη Μέρκελ

Συνεχίζονται σήμερα, Παρασκευή, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω της παρουσίας της Άνγκελα Μέρκελ που επισκέπτεται τη χώρα για τελευταία φορά ως καγκελάριος.

Συγκεκριμένα, οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν τις πρωινές και τις μεσημβρινές ώρες, με διακοπές και εκτροπές της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Η ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ

«Στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης της Καγκελαρίου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας κ. Ανγκελα Μέρκελ στη χώρα μας, απογευματινές-βραδινές ώρες της Πέμπτης 28.10.2021 και πρωινές-μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 29.10.2021 θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδικούς άξονες της Αττικής, με διακοπές και εκτροπές της κυκλοφορίας των οχημάτων.

» Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων» αναφέρει η σχετική ενημέρωση από την πλευρά της Ελληνικής Αστυνομίας.

Να σημειωθεί ότι η Ανγκελα Μέρκελ μένει στο Καβούρι, στις 9 θα μιλήσει σε νέους στο ινστιτούτο Γκαίτε, στις 10:15 θα γίνει δεκτή από την ΠτΔ και στις 10:50 θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου.

in.gr