Δήμητρα Αλεξανδράκη – Το νέο της μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο και η έκκληση στους συγγενείς και φίλους

|| - OnCamera.gr

Την πόρτα του νοσοκομείου πέρασε εσπευσμένα χτες (27/10) η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε και λόγω του υψηλό πυρετού και των φρικτών πόνων κρίθηκε απαραίτητο να εξεταστεί από τους γιατρούς.

Η ίδια διευκρίνισε μέσω social media ότι δεν νοσεί από κοροναϊό και κάνει εξετάσεις για να δει γιατί συμβαίνει αυτό στον οργανισμό της.

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης  (28/10) το γνωστό μοντέλο μέσω μιας νέας ανάρτησης αποκάλυψε ότι θα μείνει περισσότερες μέρες στο νοσοκομείο ζητώντας μάλιστα χρόνο να αναρρώσει για να μιλήσει για αυτό που της συμβαίνει όταν νιώσει καλύτερα.

«Δυστυχώς μετά από μια πολύ επώδυνη ημέρα με απανωτές εξετάσεις, μου βρήκαν κάτι για το οποίο θα πρέπει να παραμείνω τις επόμενες ημέρες στο νοσοκομείο.

Θέλω να παρακαλέσω τους συγγενείς μου, τους φίλους αλλά και τους δημοσιογράφου να μου δώσουν τον χρόνο μου να αναρρώσω και όταν θα είμαι σε θέση να μιλήσω θα μιλήσω.

Σας είμαι ευγνώμων για το ενδιαφέρον σας, είναι συγκινητικό. Απλά, εγώ δεν είμαι πολύ καλά ψυχολογικά και θέλω σας παρακαλώ να το σεβαστείτε. Μέχρι τότε, η χαμογελαστή Δημητρούλα σας» έγραψε.

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω

 - OnCamera.gr

Το χθεσινό της μήνυμα

 - OnCamera.gr

 

In.gr