Άφαντα τα έξοδα κηδείας για 46.752 ασφαλισμένους του ΟΓΑ

|| - OnCamera.gr
|| - OnCamera.gr

Καταγγελία για έξοδα κηδείας που εκκρεμούν σε 46.752 ασφαλισμένους. Κάνουν βόλτες τα παραστατικά στην επαρχία για να παρουν τον αέρα τους.

Σε 46.752 ασφαλισμένους και συνταξιούχους του ΟΓΑ, εκκρεμούν τα έξοδα κηδείας σύμφωνα με το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων που απέστειλε επιστολή προς τον προς τον διοικητή e-ΕΦΚΑ Χρήστο Χάλαρη κάνοντας λόγο για παραστατικά που αφορούν έξοδα κηδείας να ταξιδεύουν σε τσουβάλια για την επαρχία.

Ενήμερος ο Πρωθυπουργός

Ειδικότερα στην επιστολή που έχει κοινοποιηθεί και στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σημειώνεται ότι είναι απλήρωτα εδώ και 2-3 χρόνια, τα έξοδα κηδείας, τα οποία ανέρχονται στο σύνολο σε 37.401.600 ευρώ (46.752 Χ 800 ευρώ) σε ασφαλισμένους και συνταξιούχους του ΟΓΑ!

Βόλτες τα παραστατικά στην …επαρχία

Και σαν να μην έφτανε όπως αναφέρουν “η καθυστέρηση, των 2-3 χρόνων, στην συνέχεια τα παραστατικά μέσα σε τσουβάλια, ταξιδεύουν και για την επαρχία ώστε να πάρουν και τον αέρα τους, να καθυστερήσουν και εκεί (άγνωστο πόσο) και κάποτε θα πληρωθούν και οι οικογένειες των θανόντων τα έξοδα κηδείας!!!”.

Το ΕΝΔΙΣΥ σημειώνει

Ο διοικητής έχει αναρωτηθεί ” αν πολλές οικογένειες δεν είχαν χρήματα και έθαψαν με δανεικά τους ανθρώπους τους;;
Έχετε αναρωτηθεί, αν τα περιμένουν πως και πως, ώστε να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους;;
Και σε απάντηση αυτών, εσείς έχετε επιλέξει τις βόλτες τους στην επαρχία.!!!”.

Όλοκληρη η επιστολή

κε Διοικητά

Με μεγάλη μας λύπη, πληροφορηθήκαμε, ότι είναι απλήρωτα εδώ και 2-3 χρόνια, τα έξοδα κηδείας, τα οποία ανέρχονται στο σύνολο σε 37.401.600 ευρώ (46.752 χ 800 ευρώ) σε ασφαλισμένους και συνταξιούχους του ΟΓΑ!!!

Και σαν να μην έφτανε η καθυστέρηση, των 2-3 χρόνων, στην συνέχεια τα παραστατικά μέσα σε τσουβάλια, (άκουσον – άκουσον ), ταξιδεύουν και για την επαρχία… ώστε να πάρουν και τον αέρα τους, να καθυστερήσουν και εκεί -άγνωστο πόσο- και κάποτε θα πληρωθούν και οι οικογένειες των θανόντων τα έξοδα κηδείας!!!

Έχετε αναρωτηθεί κε Διοικητά του ΕΦΚΑ, αν πολλές οικογένειες δεν είχαν χρήματα και έθαψαν με δανεικά τους ανθρώπους τους;;

Έχετε αναρωτηθεί, αν τα περιμένουν πως και πως ,ώστε να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους;;

Και σε απάντηση αυτών, εσείς έχετε επιλέξει τις βόλτες τους στην επαρχία.!!!

Το ΕΝΙΑΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ, σας κάνει λοιπόν την εξής πρόταση: να δημιουργήσει αυτό το πρόγραμμα, αν ο ΕΦΚΑ αδυνατεί ώστε να προχωρήσει η εκκαθάριση των παραστατικών και να πληρωθούν οι δικαιούχοι άμεσα!!

Μόνο ντροπή, προκαλεί το συγκεκριμένο θέμα!!

Ας μας πληροφορήσουν, οι εργαζόμενοι εκεί στην επαρχία, αν έφθασαν τα δικαιολογητικά … για να τα στείλουν πίσω, να δούμε τι θα γίνει με την συγκεκριμένη εκκαθάριση!!!

Μια από τις ιστορίες, (της κυβέρνησης αυτής αλλά και της προηγούμενης)…για γέλια ,αλλά και για κλάματα !!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ