Σπύρος Νικολαΐδης – To μόντελινγκ, η υποκριτική και η επιθυμία του να γίνει μπαμπάς

||

Στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» μίλησε ο Σπύρος Νικολαΐδης. Ο ηθοποιός που θαυμάζουμε στη «Γη της Ελιάς» στο ρόλο του Δημήτρη αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Άντζελα Γκερέκου, στο πώς αποφάσισε να γίνει ηθοποιός αλλά και στα σχέδιά του για οικογένεια.

«Η Άντζελα Γκερέκου είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, δέσαμε από την πρώτη στιγμή. Ο ρόλος του Δημήτρη μου αρέσει πολύ. Ο τρόπος που ελίσσεται, είναι χειριστικός, ενώ είναι συναισθηματικός κοιτάζει το συμφέρον του. Τα έχει όλα αυτός ο χαρακτήρας», είπε για τη συνεργασία του με την Άντζελα Γκερέκου και το ρόλο του.

«Ξεκίνησα με το μόντελινγκ, αλλά πάντα ήθελα να γίνω ηθοποιός. Μου ήρθαν κάποιες ευκαιρίες στα 15 μου να ξεκινήσω το μόντελινγκ. Έχω αναδειχθεί ο πιο ωραίος άνδρας του 2020 για την Ελλάδα. Όταν το έμαθα ήθελα να φωνάξω “Μαμά τα καταφέραμε”, ανέφερε σχετικά με τη βράβευσή του και την ενασχόλησή του με το μόντελινγκ.

«Έχω δεχτεί προτάσεις από ριάλιτι»

Ακόμα, μίλησε για τις σπουδές του στο εξωτερικό. «Όταν αποφάσισα να πάω στο Λος Άντζελες το σχέδιο ήταν να πάω για λίγο, αλλά τελικά έκατσα και σπούδασα εκεί. Γύρισα πίσω λόγω κοροναϊού. Τα πράγματα ξεκίνησα να είναι πολύ δύσκολα εκεί», σημείωσε.

Την ίδια ώρα, αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί προτάσεις για ριάλιτι, ωστόσο δεν είναι κάτι που θα επέλεγε να κάνει τώρα.

«Δεν έχω φτάσει κοντά στο γάμο, αλλά θέλω να κάνω οικογένεια και να γίνω νέος μπαμπάς. Πλέον κάποιες γυναίκες ντρέπονται να με φλερτάρουν, ενώ άλλες είναι πιο παρορμητικές. Στα social media γίνεται χαμός. Θα στείλουν “ψήσου να βρεθούμε τώρα”. Απαντάω σε όλα τα μηνύματα», σημείωσε αναφορικά με για το πώς τον προσεγγίζουν οι γυναίκες.

Τέλος, μιλώντας για την αγάπη του για τον αθλητισμό είπε: «Ο αθλητισμός αν δεν είναι η πρώτη μου φύση, είναι η δεύτερη. Με κέρδισαν οι πολεμικές τέχνες. Επέλεξα να το κρατήσω ως χόμπι και όχι ως επάγγελμα».

 
in.gr