Επίθεση με βιτριόλι – Η 40χρονη που μιλούσε με την Έφη «σπάει» τη σιωπή της

Η γυναίκα με το αρχικό «Μ» που φέρεται να είχε επικοινωνήσει με την 36χρονη Έφη πριν και μετά την επίθεση με το βιτριόλι «σπάει» τη σιωπή της και μιλά για πρώτη φορά. Η 40χρονη δηλώνει έτοιμη να καταθέσει στο δικαστήριο, ενώ επιμένει πως δεν έχει εμπλοκή με την υπόθεση.

«Δεν έχει καμία ουσιαστική εμπλοκή με την υπόθεση και γι’ αυτό άλλωστε δεν είναι ούτε κατηγορούμενη ούτε μάρτυρας. Όταν κληθεί και όποτε κληθεί από οποιοδήποτε αρμόδιο δικονομικά αρμόδιο θα πει αυτά τα οποία γνωρίζει τα οποία έχει ήδη καταθέσει» δηλώνει ο δικηγόρος της 40χρονης στο Star.

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη Πέμπτη ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας, έκανε αίτημα για κλήση της 40χρονης και ενός 36χρονου, καθώς αποτελούν πρόσωπα που είχαν επικοινωνία με την Έφη πριν αλλά και μετά την επίθεση.

Η «Μ» είχε καταθέσει ήδη πριν ένα χρόνο στην αστυνομία και είχε εξηγήσει γιατί η Έφη επικοινώνησε μαζί της οκτώ φορές μετά την επίθεση στην Ιωάννα τον Μάιο του 2020.

Οι αρχές τον περασμένο Οκτώβριο είχαν κατάσχει το κινητό τηλέφωνο της 40χρονης, αλλά και τα κινητά και το λάπτοπ του 36χρονου που διατηρούσε επικοινωνία με την κατηγορούμενη.

Πρόκειται κατά την πολιτική αγωγή για δύο ανθρώπους που θα λύσουν το μυστήριο του αν είχε ή δεν είχε συνεργούς η Έφη στην επίθεση με το βιτριόλι.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, η γυναίκα είχε καταθέσει στην αστυνομία ότι οι συζητήσεις που έκανε με την κατηγορουμένη δεν είχαν σχέση με παρακολουθήσεις και βιτριόλι.

Εμφανίστηκε στη δίκη ο 40χρονος «μήλον της έριδος»

Μετά από 16 μήνες «σιωπής» εμφανίστηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο την περασμένη Παρασκευή ο 40χρονος, ο οποίος παρουσιάζεται ως «αφορμή» για την επίθεση στην άτυχη Ιωάννα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star, o άντρας που αποτελεί για την Έφη το «μήλον της έριδος» βρέθηκε στο χώρο στις 16:20 το απόγευμα και δήλωσε το παρών στη γραμματέα  του δικαστηρίου, με την πλευρά της κατηγορούμενης να τον αναγνωρίζει.

«Στη δίκη που συνεχίζεται αύριο, Τρίτη, θα βρεθούν ξανά πρόσωπο με πρόσωπο η Ιωάννα και η κατηγορουμένη. Η ακροαματική διαδικασία θα ξεκινήσει με την κατάθεση της πλαστικής χειρουργού, Μαρίας Καλοφώνου, που τη χειρούργησε επτά φορές μέσα σε αυτούς τους 16 μήνες» δήλωσε ο δικηγόρος της Ιωάννας, Νίκος Αλεξανδρής

 

in.gr