Το συγκλονιστικό βίντεο λίγες μέρες πριν φύγει από τη ζωή, η δημοσιογράφος Αριάδνη Γερασιμίδου

|| - OnCamera.gr

Θλίψη σκόρπισε στον δημοσιογραφικό χώρο η είδηση του θανάτου της Αριάδνης Γερασιμίδου.

Η νεαρή δημοσιογράφος είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο πριν λίγες μέρες με μια προσωπική εξομολόγηση στην οποία αποκάλυπτε το πρόβλημα υγείας της.

Η Αριάδνη Γερασιμίδου, με εμπειρία χρόνων στο ρεπορτάζ αυτοκινήτου, μέσω ενός βίντεο έκανε γνωστό ότι πάλευε τέσσερα χρόνια με τον καρκίνο.

Η αποκάλυψη αυτή ήρθε λίγες μόνο μέρες μετά την ανακοίνωση των γιατρών της ότι δεν υπάρχει πια άλλη ελπίδα για να σωθεί.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση

«Ήμουν στο νοσοκομείο την προηγούμενη εβδομάδα και έβλεπα στο GNTM τη Ζενεβιέβ να λέει ότι η ειλικρίνεια είναι δύναμη, με αφορμή μία κοπέλα που είχε χάσει τα μαλλιά της. Άρχισα να κλαίω και αποφάσισα να κάνω αυτό το βίντεο.

Έχω καρκίνο εδώ και τέσσερα χρόνια παρά κάτι. Δεν φαίνεται τόσο εμφανισιακά. Επί τέσσερα χρόνια είναι κάτι το οποίο ο οργανισμός μου ανταπεξέρχεται πολύ καλά. Πριν λίγες μέρες όμως, μετά από σειρά χημειοθεραπειών, μου ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχει άλλη χημειοθεραπεία, δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ.

Νομίζω ότι όποια παρενέργεια υπάρχει από τις χημειοθεραπείες, την έχω περάσει. Ο καρκίνος που είχα ήταν στο παχύ έντερο.

Ήταν επί επτά μήνες λάθος διάγνωση γιατρού με αποτέλεσμα να κάνει μεταστάσεις. Αυτό που θέλω να σας πω είναι να παίρνετε πάντα δεύτερη και τρίτη γνώμη».

 
in.gr