Γλυκά Νερά – Είχε συνεργό ο πιλότος στη δολοφονία της Καρολάιν;

|| - OnCamera.gr

Στο προσκήνιο έχει βρεθεί και πάλι η υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Το ερώτημα που κυριαρχεί πλέον είναι το κατά πόσο ο συζυγοκτόνος είχε συνεργό, είτε στη δολοφονία, είτε στη σκηνοθεσία του θεάτρου που έπαιξε για 37 ολόκληρες ημέρες.

Οι αρχές προσπαθούν να ενώσουν όλα τα κομμάτια του παζλ και να εξακριβώσουν αν ο 33χρονος πιλότος, ο οποίος στέρησε τη νεαρή μητέρα από την 11 μηνών κόρη τους, είχε προσχεδιάσει το ειδεχθές έγκλημα. Κάτι το οποίο ο ίδιος αρνείται.

Τι λέει ο δικηγόρος του

Μιλώντας πάντως στο MEGA, o συνήγορός του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, διέψευσε κατηγορηματικά την ύπαρξη συνεργού στη συγκάλυψη του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά.

Όχι μόνο κατέστησε σαφές πως δεν υπάρχει κανένα στοιχεία που να «μαρτυρά» κάτι τέτοιο, αλλά διέψευσε και τις φήμες που ήθελαν τον αδερφό του καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνου να έχει κληθεί για κατάθεση.

«Είναι πεπερασμένη η υπόθεση, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Δεν υπήρχε καμία εμπλοκή κανενός συγγενικού προσώπου όπως λένε τα δημοσιεύματα. Ο εντολέας μου αναμένει το δικαστήριό του και την εξέλιξη της δικογραφίας» τόνισε.

Ερωτηθείς για το αν ο Αναγνωστόπουλος έχει πια προσαρμοστεί στη φυλακή, ο κ. Παπαϊωαννίδης απάντησε: «Η φυλακή είναι φυλακή, το γνωρίζετε αυτό… Δεν είναι θέμα προσαρμογής. Τηρεί τους κανόνες σωφρονισμού στη φυλακή».

in.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ