Ιωάννα Μαλέσκου – «Ήμουν αποτραβηγμένη από όλους και όλα»

|| - OnCamera.gr

Για τη δύσκολη περίοδο της καραντίνας και τους φόβους που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της, μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Συγκεκριμένα σε συνέντευξή της στο περιοδικό Τηλέραμα η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε μεταξύ άλλων για τη μεγάλη απόφαση που πήρε να έρθει από την Κρήτη στην Αθήνα, για την περίοδο της καραντίνας αλλά και για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Για την απόφασή της να αφήσει την Κρήτη και να έρθει στην Αθήνα να κυνηγήσει το όνειρό της η Ιωάννα Μαλέσκου εξομολογήθηκε:

«Δεν έχω μάθει στα ρηχά νερά, ούτε σε σωσίβια. Η απόφασή μου να έρθω στην Αθήνα ήταν ακριβώς γιατί αγαπώ να εξελίσσομαι και να κάνω βήματα μπροστά, σταθερά. Έτσι, είδα την κίνησή μου αυτή, ως ένα σκαλοπάτι πιο ψηλά. Μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες, λένε. Εγώ θα συμπλήρωνα και… μεγάλα ταξίδια με δυνατές συγκινήσεις!».

Όπως ανέφερε, η μετάβαση αυτή δεν ήταν εύκολη καθώς αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες στην προσαρμογή της.

Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μαλέσκου αναφερόμενη στο τι την δυσκόλεψε περισσότερο δήλωσε:

«Η συνθήκη που βιώσαμε όλοι λόγω καραντίνας, μου στέρησε παρέες, βόλτες, εμπειρίες και απλά καθημερινά πράγματα που σε βοηθούν να εγκλιματιστείς γρηγορότερα και να νιώσεις χαρά και ασφάλεια, όταν μετακομίζεις σε έναν τόπο που δεν έχεις ξαναζήσει.

Αυτό μου στοίχισε περισσότερο και μέχρι να το αποδεχθώ, μου πήρε λίγο καιρό να βρω τα πατήματά μου.

Σε συνδυασμό με την αγωνία και τον φόβο μήπως νοσήσω, ήμουν αποτραβηγμένη από όλους και όλα. Εύχομαι οι ημέρες που έρχονται, να φέρνουν μόνο χαρά και να μας βρίσκουν κοντά σε όσους εμείς επιθυμούμε και επιλέγουμε».

in.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ