Δεν πέφτει καρφίτσα στις παραλίες από νωρίς το πρωί (Βίντεο)

|| - OnCamera.gr
|| - OnCamera.gr

Τιμές φωτιά σε ξαπλώστρες και parking, πληρότητα στις οργανωμένες παραλίες από τις 09.30 και συνωστισμός που κορυφώνεται στις ελεύθερες όσο περνάει η ώρα.

Κλήρωση του Λότο η εύρεση τόσο μιας θέσης στην πλαζ όσο και μιας θέσης parking ενώ, την ίδια στιγμή, ο υδράργυρος σκαρφαλώνει όλο και πιο ψηλά.

Από νωρίς το πρωί έχει ξεχυθεί ο κόσμος στις παραλίες όπου η εικόνα είναι η εξής: πληρότητα 100 % στις οργανωμένες παραλίες με είσοδο, ήδη από τις 09.30 και τις 10.00 και συνωστισμός που κορυφώνεται όσο περνάει η ώρα με τις νεότερες ηλικίες να πλημμυρίζουν τις ελεύθερες που μοιάζει να είναι κι οι μόνες που μπορεί να απολαύσει τώρα το κοινό.

Στο παραλιακό μέτωπο της Γλυφάδας ο Δήμος έχει αποκλείσει με πλαστική κορδέλα την είσοδο των δρόμων που οδηγούν σε ελεύθερες παραλίες με ανθρώπους της Δημοτικής Αστυνομίας να στέκονται σε πολλές από αυτές και να δίνουν οδηγίες για το που μπορεί να κολυμπήσει με σωστό τρόπο ο κόσμος ( σ.σ η Γλυφάδα έχει 5 οργανωμένες δημοτικές παραλίες).

Οι εικόνες όμως λίγα μέτρα παρακάτω αλλάζουν: στις 09.30 στην ελεύθερη πλαζ στο Καβούρι η παραλία γέμιζε με ταχύτατους ρυθμούς κι οι αποστάσεις ασφαλείας ήδη τηρούνταν πολύ οριακά και όχι σε κάθε περίπτωση.

Διαβάστε εδώ αναλυτικό ρεπορτάζ στο dikaiologitika.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ