Ναταλία Δραγούμη – «Όταν κάποιος βιώνει χειριστικές συμπεριφορές πρέπει να μιλάει»

|| - OnCamera.gr

Στο περιοδικό “Instyle” και την Ειρήνη Ζουρνατζή έδωσε συνέντευξη η Ναταλία Δραγούμη. Η γνωστή ηθοποιός έδωσε, μεταξύ άλλων, και τις συμβουλές της στα νέα παιδιά που θέλουν να ακολουθήσουν το επάγγελμα της υποκριτικής.

Ποια συμβουλή θα δίνατε σε νέα παιδιά που θέλουν να ακολουθήσουν αυτή την τέχνη;

Να μη το βάλουν κάτω και να κάνουν εφόδια όλα τα εμπόδια και τις δυσκολίες που θα συναντήσουν. Ο χώρος αυτός θέλει γερό στομάχι, γι’ αυτό δεν πρέπει να απογοητεύονται εύκολα. Αντίθετα, να προσπαθήσουν να χτίσουν βαθιές σχέσεις με όποιους συνεργαστούν, αναπτύσσοντας έτσι μια ουσιαστική καλλιτεχνική επικοινωνία. Ο κάθε άνθρωπος έχει να σου μεταλαμπαδεύσει και κάτι σημαντικό.

Να αρπάζουν, λοιπόν, την κάθε ευκαιρία για γνώση. Ειδικότερα το θέατρο είναι το πιο αληθινό και συνάμα γοητευτικό ψέμα που υπάρχει. Οι νεότεροι πρέπει να μάθουν ότι είναι ένα μέσο της υποκριτικής που είναι γεμάτο αλήθεια, μέσα στο ψέμα του όμως. Η γήινη αλήθεια είναι μόνο μέσα στις ανθρώπινες σχέσεις. Για μένα προσωπικά, αφετηρία και επιστροφή είναι η οικογένειά μου.

Έχοντας διαγράψει μια φωτεινή πορεία, τι θα συμβουλεύατε έναν νέο ηθοποιό να κάνει αν βρισκόταν αντιμέτωπος με οποιαδήποτε μορφή κακοποίησης;

Όταν κάποιος βιώνει χειριστικές συμπεριφορές πρέπει να μιλάει, να φεύγει και κυρίως να μη φοβάται. Υπάρχουν σύμμαχοι που θα βοηθήσουν. Ο χώρος μας είναι μια λύτρωση ψυχής και όχι ένα ψυχεδελικό πάρτι. Υπάρχουν όρια που κανείς δεν πρέπει να ξεπερνά. Στο θέατρο ειδικότερα είναι πολύ λεπτό αυτό το νήμα, καθώς οι ηθοποιοί μπαίνουν βαθιά ο ένας στην ψυχή του άλλου.

in.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ