Κατερίνα Καραβάτου για το διαζύγιο από τον Κρατερό Κατσούλη: «Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε»

||

Μόλις λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της η Κατερίνα Καραβάτου, μίλησε για το διαζύγιό της από τον Κρατερό Κατσούλη.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Κρατερού Κατσούλη από την «Φωλιά των Κου- Κου» και στην απόφαση τους να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας.

– Τέλος Απριλίου έκανε αίσθηση η αποχώρηση του Κρατερού από την εκπομπή, την οποία συνδέουν τώρα με την ανακοίνωση του χωρισμού σας.

«Καθόλου δεν είχε σχέση με αυτό. Είχε να κάνει με την απόφαση του να κάνει τα γυρίσματα στην Μυτιλήνη για τη Σμύρνη μου αγαπημένη και ήταν πολύ ωραίο από την πλευρά του Star που σεβάστηκαν την επιθυμία του»….

Προφανώς η απόφαση σας να χωρίσετε δεν πάρθηκε μία μέρα πριν την ανακοίνωση της περασμένης Τρίτης.

Προφανώς. Αλλιώς θα ήμασταν μη σοβαροί, μη συνετοί άνθρωποι και όχι αντάξιοι των σοβαρών και σημαντικών περιστάσεων. Με τον Κρατερό έχουμε δύο παιδιά, την Αέλια και τον Αρίωνα μας. Η ανακοίνωση τα λέει όλα και δείχνει το μέγεθος της ευθύνης που έχουμε απέναντι στα παιδιά και τους εαυτούς μας. Δεν ήταν κάτι που έγινε χωρίς σκέψη.

Τι είναι για σένα ο Κρατερός;

Θα είναι για πάντα ο μπαμπάς του Αρίωνα και της Αέλιας. Θα είμαστε πάντα οικογένεια.

Γνωρίζοντας την τεράστια αδυναμία που έχετε στα παιδιά σας, είσαι σίγουρη πως κάνατε ότι περνούσε από το χέρι σας για να μην φτάσετε στον χωρισμό;

Κάναμε, όπως λέει η ανακοίνωση, μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε.

 

in.gr