Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου: Ξεκινά το Σεπτέμβριο από την ΕΥΔΑΠ το έργο για την αποχέτευση του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου

|| - OnCamera.gr
Οι πρώτοι δρόμοι και οι περιοχές του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου που καλούνται οι κάτοικοι να υποβάλλουν δικαιολογητικά:
Από 23 Αυγούστου μέχρι 20 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις από τους ιδιοκτήτες
 
Μετά την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης με την ΕΥΔΑΠ , προχωρά από το Σεπτέμβριο με ταχύτατους ρυθμούς η υλοποίηση του έργου ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΓΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ –ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΚΑΙ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ.
 
Στο πλαίσιο του εν λόγω έργου θα κατασκευάζονται οι εξωτερικές διακλαδώσεις για τη σύνδεση των ακινήτων με το δίκτυο ακαθάρτων, με το οποίο θα υλοποιηθούν ταυτοχρόνως.
 
Στο Δήμο Ραφήνας Πικερμίου οι πρώτες περιοχές και δρόμοι που εντάσσονται είναι:
 
Δημοκρατίας, από Φλέμινγκ ως 28ης Οκτωβρίου (Ραφήνα)
Δαβάκη – Πίνδου από Καβουνίδου ως Αθηνών (Ραφήνα)
Παναγούλη από Αθηνών ως Σταυρίδου (Ραφήνα)
Θεάτρου από Καλλιτεχνών ως Θεάτρου 50 (Καλλιτεχνούπολη)
 
Με βάση τα παραπάνω, καλούνται αρχικά οι ιδιοκτήτες ή οι νόμιμοι εκπρόσωποι των ακινήτων να παραλάβουν τον κατάλογο με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και τα έντυπα της αίτησης για την κατασκευή της εξωτερικής διακλάδωσης από:
Τα γραφεία του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου: Αραφηνίδων Αλών 10-12 (Δημαρχείο Ραφήνας) 1ος όροφος αρμ. υπάλληλος: κα Αθανασοπούλου Μαρία τηλ. 22943 21044
Την ιστοθέση του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου: https://www.rafina-pikermi.gr
 
Την ενότητα Ενημέρωση για την Αποχέτευση στην Ανατολική Αττική στην ιστοθέση της ΕΥΔΑΠ: www.eydap.gr
 
Η αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα πρέπει να προσκομιστούν από 23.08.2021 μέχρι 20.09.2021 στα ακόλουθα σημεία:
 
Στα γραφεία του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου: Αραφηνίδων Αλών 10-12 (Δημαρχείο Ραφήνας) 1ος όροφος αρμ. υπάλληλος: κα Αθανασοπούλου Μαρία τηλ. 22943 21044
Στο αρμόδιο Περιφερειακό Κέντρο της ΕΥΔΑΠ ΑΕ στην διεύθυνση: ΛΕΩΦ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 419, Αγ. Παρασκευή, κατόπιν ραντεβού στα τηλέφωνα: 210 2143181 -3188
Ηλεκτρονικά (σκαναρισμένα αρχεία) στη διεύθυνση: derpsa@eydap.gr
Ένα όνειρο ετών για όλους στο Δήμο Ραφήνας Πικερμίου, ένα έργο πνοής και ιστορικής σημασίας για τον τόπο μας γίνεται πραγματικότητα.