Φωτιές – Δείτε live τη συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη

|| - OnCamera.gr

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, όπου αναμένεται να τοποθετηθεί για το ζήτημα των πυρκαγιών και την κριτική που δέχεται η κυβέρνηση από κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών και την αντιπολίτευση για ολιγωρία.

Η συνέντευξη έρχεται τρεις μέρες μετά το τηλεοπτικό του μήνυμα, το οποίο περιείχε δόσεις αυτοκριτικής με χαρακτηριστική τη φράση «πρώτος ζητώ συγνώμη για τις όποιες αδυναμίες υπήρξαν. Κατανοώ απόλυτα τον πόνο των συμπολιτών μας που είδαν τα σπίτια ή τις περιουσίες τους να καίγονται».

Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε, δε, πως «τυχόν αστοχίες θα εντοπιστούν» και οι ευθύνες θα αποδοθούν «όποτε πρέπει και σε όποιον πρέπει».

Δείτε live τη συνέντευξη Τύπου

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, όπου αναμένεται να τοποθετηθεί για το ζήτημα των πυρκαγιών και την κριτική που δέχεται η κυβέρνηση από κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών και την αντιπολίτευση για ολιγωρία. Η συνέντευξη έρχεται τρεις μέρες μετά το τηλεοπτικό του μήνυμα, το οποίο περιείχε δόσεις αυτοκριτικής με χαρακτηριστική τη φράση «πρώτος ζητώ συγνώμη για τις όποιες αδυναμίες υπήρξαν. Κατανοώ απόλυτα τον πόνο των συμπολιτών μας που είδαν τα σπίτια ή τις περιουσίες τους να καίγονται». Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε, δε, πως «τυχόν αστοχίες θα εντοπιστούν» και οι ευθύνες θα αποδοθούν «όποτε πρέπει και σε όποιον πρέπει». 

in.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ