Συγκλονίζει ο Σάββας Πούμπουρας – «Δάκρυζα ενώ έγραφα εκείνη την πρόταση»

|| - OnCamera.gr

Ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένος είναι ο Σάββας Πούμπουρας, ο οποίος με ανάρτησή του στο Instagram ανέφερε πως περίμενε ότι η συμφορά των πυρκαγιών θα τελειώσει σύντομα αλλά τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Χαρακτηριστικά ο ίδιος έγραψε στην ανάρτησή του για τις τραγικές εξελίξεις:

«Δάκρυζα ενώ έγραφα εκείνη την πρόταση.., σε μια φωτογραφία που πίστευα ότι το κακό θα σταματήσει εκεί.. Αλλά δεν σταμάτησε. Γιατί το χάος μέσα μας δεν έχει τέλος. Δεν χρειάζεται να εξηγήσω τίποτε άλλο…»

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε ο Σάββας Πούμπουρας:

 

Ο γνωστός παρουσιαστής είναι ενεργός φιλόζωος και σε πρόσφατη ανάρτησή του αποφάσισε να ενημερώσει το κοινό του για τις ανάγκες των πυρόπληκτων ζώων, τονίζοντας ότι θα χρειαστούν φροντίδα για πολύ καιρό ακόμη.

Συγκεκριμένα ο Σάββας Πούμπουρας, είπε:
«Τα ζώα δε χρειάζονται φροντίδα για μία βδομάδα. Η κατάσταση είναι ιδιαίτερη. Όταν είσαι έτοιμος να φιλοξενήσεις πραγματικά κάνε την κίνηση. Ηδη υπάρχουν περιπτώσεις φιλοξενίας όπου άνθρωποι παίρνουν τηλέφωνο πίσω και λένε “ελάτε πάρτε το σκυλί κλαίει και φωνάζει”.

»Φοβάμαι ότι θα δούμε ζωάκια στους δρόμους μετά από λίγο καιρό, γιατί δεν θα μπορούν να τα αντέξουν άλλο στους χώρους τους αυτοί που τα φιλοξενούν.?

»Φυσικά υπάρχουν εθελοντές που με όλη τους την καρδιά θέλουν να βοηθήσουν! Θέλει πλήρη επίγνωση της κατάστασης και υπεύθυνη απάντηση. Καλή δύναμη σε όλους».

 

in.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ