Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ξεκαθαρίζει τι συνέβη με Ναταλία Γερμανού και Δημήτρη Ουγγαρέζο

|| - OnCamera.gr

Μία συνέντευξη στην οποία μίλησε για όλους και για όλα, παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές τόσο της προσωπικής, όσο και της επαγγελματικής της ζωής.

Η γνωστή παρουσιάστρια, που την επόμενη σεζόν επιστρέφει τηλεοπτικά, απάντησε, μεταξύ άλλων, για τις πρόσφατες δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού, αλλά και για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο ΟΚ, η Ναταλία Γερμανού μιλώντας για την πιο δύσκολη τηλεοπτική της φάση, είχε αναφερθεί στην τελευταία χρονιά της στο “Μες την καλή χαρά” του Alpha, λέγοντας πως και εκείνη ζορίστηκε και ο Θέμης Γεωργαντάς και εσύ και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης. Και εσύ έτσι το έχεις καταγράψει μέσα σου, ως ζόρισμα;

Εγώ δεν είχα μέτρο σύγκρισης γιατί ήταν η πρώτη μου χρονιά στην τηλεόραση. Ήταν το βάπτισμα του πυρός, οπότε από όλες τις πλευρές πέρασα δύσκολα.

Πώς είστε σήμερα με τη Ναταλία;

Μια χαρά. Με είχε καλέσει και στην εκπομπή της, αλλά εκείνη την ημερομηνία δυστυχώς είχα κανονίσει να λείπω εκτός Αθηνών και δεν τα κατάφερα. Ήθελα να πάω γιατί θεωρώ πως θα είχε ενδιαφέρον μια τηλεοπτική συνάντηση με τη Ναταλία.

Δεν έχουμε βρεθεί τηλεοπτικά μαζί μετά το “Μες στην καλή χαρά”.

Κρατάμε, όμως, καλές σχέσεις και με τη Ναταλία και με τον Θέμη που είχαμε μιλήσει για να πάω στην εκπομπή του καλεσμένη. Αλλά αν δεν έχω να επικοινωνήσω ένα καινούργιο πρότζεκτ δεν βρίσκω νόημα να βγω να μιλήσω. Δεν θέλω να γίνομαι κουραστική.

Δίνω μια συνέντευξη με αφορμή ένα επαγγελματικό βήμα.

Ο Ουγγαρέζος, σχολιάζοντας τις φωτογραφίες από το ταξίδι στην Αίγυπτο με τον σύντροφό σου είχε πει “ο έρωτας έκανε τη Σπυροπούλου; Αναίσθητη ήταν πάντα”. Γνωρίζεστε με τον Δημήτρη;

Γνωριζόμαστε κοινωνικά. Αλλά δεν έχουμε καμία προσωπική σχέση ή επαφή. Μου έκανε εντύπωση το σχόλιο, αλλά νομίζω πως θα πρέπει να ερωτηθεί ο ίδιος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για αυτούς τους χαρακτηρισμούς.

Παρ’ όλα αυτά είχες πει πως θα ήθελες να δουλέψετε μαζί.

Ναι, παλαιότερα που ήμουν στην αναζήτηση ανθρώπων για πάνελ είχα εκφράσει την επιθυμία μου να έρθει ο Δημήτρης γιατί τον είχα καλέσει κιόλας στην εκπομπή και είχαμε περάσει καλά, είναι πολύ ευχάριστος και αστείος.

Χρειαζόμουν και έναν τέτοιο ρόλο. Όταν συνθέτεις μια ομάδα χρειάζεσαι διαφορετικές προσωπικότητες.

Τότε ήμουν σε μια φάση που μια προσωπικότητα σαν του Δημήτρη έλειπε από εκείνη την ομάδα. Θα ταίριαζε στη συνταγή. Και μπορεί και αργότερα αν έκανα κάτι που θα θεωρούσα ότι ταιριάζει να τον ήθελα στην ομάδα. Ποτέ δεν ξέρεις η ζωή τι σου επιφυλάσσει. Παρ’ όλα αυτά ο καθένας είναι υπόλογος για όσα λέει. Εγώ τι να πω για όσα λένε οι άλλοι για μένα;

 

in.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ