Εφιάλτης στην Κρήτη του 2021: Δεν έχουν νερό επί τέσσερις ημέρες εν μέσω καύσωνα

||

Την αγανάκτησή τους εκφράζουν οι κάτοικοι του χωριού Λούρες, στον δήμο Γόρτυνας της Κρήτης, για το «μαρτύριο της σταγόνας» στο οποίο υποβάλλονται εν μέσω καύσωνα…

Εφιαλτική κατάσταση

Η κατάσταση που ζουν είναι εφιαλτική καθώς δεν έχουν νερό εδώ και 4 ημέρες, και αυτό χωρίς καμία προειδοποίηση, όπως υποστηρίζουν, από τους αρμόδιους.

Οι ίδιοι περιγράφουν στον τηλεοπτικό φακό τις δραματικές συνθήκες λόγω και των υψηλών θερμοκρασιών αυτών των ημερών και ζητούν άμεση λύση.

Οι αρμόδιοι από την πλευρά τους φαίνεται ότι αποδίδουν το πρόβλημα στην έλλειψη νερού και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βασίλης Πατέτσος τονίζει την ανάγκη ενεργοποίησης παλιάς γεώτρησης στην περιοχή.

Πυρ και μανία

Οι δημότες είναι πυρ και μανία, με αρκετούς να κουβαλούν νερό από γειτονικά χωριά για την κάλυψη των βασικών αναγκών τους.

Την αγανάκτησή τους εκφράζουν οι κάτοικοι του χωριού Λούρες, στον δήμο Γόρτυνας της Κρήτης, για το «μαρτύριο της σταγόνας» στο οποίο υποβάλλονται εν μέσω καύσωνα… Εφιαλτική κατάσταση Η κατάσταση που ζουν είναι εφιαλτική καθώς δεν έχουν νερό εδώ και 4 ημέρες, και αυτό χωρίς καμία προειδοποίηση, όπως υποστηρίζουν, από τους αρμόδιους. Οι ίδιοι περιγράφουν στον τηλεοπτικό φακό τις δραματικές συνθήκες λόγω και των υψηλών θερμοκρασιών αυτών των ημερών και ζητούν άμεση λύση. Οι αρμόδιοι από την πλευρά τους φαίνεται ότι αποδίδουν το πρόβλημα στην έλλειψη νερού και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βασίλης Πατέτσος τονίζει την ανάγκη ενεργοποίησης παλιάς γεώτρησης στην περιοχή. Πυρ και μανία Οι δημότες είναι πυρ και μανία, με αρκετούς να κουβαλούν νερό από γειτονικά χωριά για την κάλυψη των βασικών αναγκών τους.

 

in.gr