Η συμβολή των ερευνητικών φορέων στο OliveFeed

Η συμβολή των ερευνητικών φορέων στο OliveFeed Στα πλαίσια του ΕΡΕΥΝΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ υλοποιείται- Το διαδικτυακό κανάλι OnCamera.gr δημιούργησε μια σειρά επεισοδίων αφιερωμένες σε αυτό το πολυδιάστατο και σημαντικό ερευνητικό έργο. Σε μία σειρά 6 επεισοδίων θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε τα πρόσωπα που δραστηριοποιούνται πίσω από το έργο καθώς και τα ερευνητικά ιδρύματα και τις εταιρείες που συμβάλλουν στη υλοποίησή του.

Στα πλαίσια του ΕΡΕΥΝΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ υλοποιείται, από τον Σεπτέμβριο 2021 το έργο OliveFeed. Το έργο έχει στόχο να αναπτύξει ένα νέο τύπο ζωοτροφής για όρνιθες, με υψηλά διατροφικά χαρακτηριστικά, από παραπροϊόντα ελιάς. Το έργο όχι μόνο αναπτύσσει ένα καινοτόμο και ανταγωνιστικό αγροδιατραφικό προϊόν αλλά ενισχύει τη μείωση των δυσμενών περιβαλλοντικών συνεπειών των αποβλήτων ελαιουργείας.

συμβολή

Δείτε τα επεισόδια για την συμβολή των ερευνητικών φορέων στο έργο:

Η συμβολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στο OliveFeed.

Η συμβολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο OliveFeed.

Τα επεισόδια περιλαμβάνουν συνεντεύξεις από τους εκπροσώπους των εργαστηρίων που συμμετέχουν στο έργο.
Το έργο OliveFeed αποτελεί σύμπραξη 3 ιδιωτικών (AVMAP, ΒΙΟΖΩΚΑΤ, Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λακωνίας) και 4 ερευνητικών φορέων (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης & Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας).

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ https://olivefeed.gr/ και δηλώστε το ενδιαφέρον σας για τις επικείμενες δράσεις μας.