Πορτοσάλτε: Βρήκε τη… λύση – «Βάλτε κανονική Αστυνομία στα Πανεπιστήμια»

 - OnCamera.gr

Ο Άρης Πορτοσάλτε προτείνει η κανονική αστυνομία να βρίσκεται μόνιμα στα πανεπιστήμια. Μετά τα όσα συνέβησαν στην Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου, με τη σύλληψη κακοποιών που για χρόνια λυμαίνονταν τον χώρο των εστιών αλλά και τον πυροβολισμό από αστυνομικό που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 30χρονου συλληφθέντα, ο δημοσιογράφος πιστεύει ότι η ΕΛ.ΑΣ. πρέπει να είναι μέσα στα πανεπιστήμια, δίπλα στους φοιτητές, πιθανόν και μέσα στα αμφιθέατρα.

«Μετά την ανακοίνωση της Αστυνομίας για τα δεδομένα της φοιτητικής εστίας, δεν χρειάζεται απλώς πανεπιστημιακή Αστυνομία. Κανονική Αστυνομία μέσα στα Πανεπιστήμια», είπε ο Άρης Πορτοσάλτε στον αέρα του ΣΚΑΪ. Ο Δημήτρης Οικονόμου του είπε «δηλαδή, κανονική αστυνομία, με τα όπλα. Έχουν όπλα αυτοί», για να του ανταπαντήσει ο Πορτοσάλτε «κανονική Αστυνομία, το επαναλαμβάνω».

«Δηλαδή, να μπουν τα ΜΑΤ να κάθονται μόνιμα μέσα στα Πανεπιστήμια», του είπε ο έτερος παρουσιαστής της εκπομπής του ΣΚΑΪ «Σήμερα», Ακης Παυλόπουλος και πρόσθεσε «τουρνικέ Αρη, να μπαίνουν με ταυτότητα, δεν γίνεται να είναι τα ΜΑΤ στα Πανεπιστήμια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ