Διονύσης Ακτύπης – Απαράδεκτο να με συνδέουν με τους αντιεμβολιαστές

Διονύσης Ακτύπης – Απαράδεκτο να με συνδέουν με τους αντιεμβολιαστές

Διονύσης Ακτύπης – Απαράδεκτο να με συνδέουν με τους αντιεμβολιαστές

||

«Οφείλω να ξεκαθαρίσω με απολύτως σαφή και εξόχως κατηγορηματικό τρόπο πως εγώ ο ίδιος τόσο ως ιατρός όσο και ως βουλευτής από την πρώτη στιγμή στήριξα αδιαπραγμάτευτα το εμβόλιο κατά της covid-19 ως τη μόνη λύση, το μόνο όπλο που έχουμε στα χέρια μας για την αντιμετώπιση της πανδημίας» υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής της ΝΔ στη Ζάκυνθο Διονύσης Ακτύπης.

Ο γαλάζιος βουλευτής ουσιαστικά απαντάει στο θόρυβο που έχει δημιουργηθεί από πρόσφατη επίσκεψή του σε δύο μοναστήρια, που όπως αναφέρει η «Αυγή», «με  αντιεμβολιαστές μοναχούς επέλεξε να περάσει την πρώτη Κυριακή του χρόνου ο βουλευτής Ζακύνθου της ΝΔ, Διονύσης Ακτύπης» συμπληρώνοντας σε άλλο σημείο του δημοσιεύματος ότι «ο ίδιος, συνοδευόμενος και από την Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου, Κατερίνα Μωθωναίου, σε ένα κρεσέντο υποκρισίας με το Ευαγγέλιο στο χέρι, βρέθηκε πλάι στους αρνητές μοναχούς, στέλνοντας μήνυμα στήριξης στους αντιεμβολιατές, τις κρίσιμες ώρες της κορύφωσης της πανδημίας».

Όπως επισημαίνει ο βουλευτής Ζακύνθου, τη θέση υπέρ του εμβολίου την υποστήριξε, μάλιστα, σταθερά σε κάθε στιγμή του ιδιωτικού και δημόσιου βίου του. «Τόσο σε συνεντεύξεις μου, σε εισηγήσεις μου στο ελληνικό Κοινοβούλιο, σε ανακοινώσεις μου όσο και στην καθημερινή επαφή που είχα με τους πολίτες του τόπου μου καθιστούσα σαφή θέση μου υπέρ του εμβολιασμού» σημειώνει.

Περαιτέρω, χαρακτηρίζει απαράδεκτο να προσπαθούν ορισμένοι να τον συνδέσουν με το αντιεμβολιαστικό κίνημα. «Άλλωστε, όλοι μου οι συμπολίτες γνωρίζουν πως ως ιατρός του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου επι τριάντα και πλέον χρόνια υπηρέτησα πιστά την ιατρική επιστήμη με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αυτοθυσία. Είναι συνεπώς, απαράδεκτο να προσπαθούν ορισμένοι να με συνδέσουν με το αντιεμβολιαστικό κίνημα, ένα κίνημα που πρώτα απ’ όλα προσβάλει την επιστήμη που τόσο πιστά και απαρέγκλιτα υπηρέτησα σχεδόν σε όλη μου τη ζωή» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, επισημαίνει: «θα πρέπει οι πολίτες να γνωρίζουν ότι το Μοναστήρι είναι η τρίτη φορά που το επισκεπτόμαστε μαζί με την Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου κα Μοθωναίου και αυτό διότι η Ιερά Μονή αντιμετωπίζει προβλήματα λόγω της εισροής υδάτων σε κάποιο από τα κτίριά της, πρόβλημα στο οποίο προσπαθούμε εδώ και καιρό να δώσουμε λύση. Με την ευκαιρία, λοιπόν, της δια του παραπάνω λόγου επισκέψεώς μας δώσαμε το παρών και στη θεία λειτουργία της Κυριακής. Να τονισθεί δε πως ο Υπεύθυνος της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου των Κρημνών είναι εμβολιασμένος και με τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού. Κλείνοντας, προσωπικά εκτιμώ πως οι τοποθετήσεις μου το τελευταίο διάστημα αναφορικά με τα ζητήματα του Ναυαγίου Ζακύνθου έχουν θίξει, τελικά σε πολύ μεγάλο βαθμό, τα συμφέροντα πολλών».

Όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις του στο facebook ο κ. Ακτύπης δέχεται πυρά για στήριξη των αντιεμβολιαστών από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στη Ζάκυνθο, όπως δείχνει και η χτεσινή του ανάρτηση. 

 

in.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/LTP5esataPY Λίγο πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου για τις Ευρωεκλογές, ο πρώην Υπουργός και σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα υγείας -την περίοδο της πανδημίας- Βασίλης Κοντοζαμάνης παραχώρησε συνέντευξη…

https://youtu.be/B9Rw2Vz6abY «Ζωντανός θρύλος» στον χώρο της, κρίνοντας από τις δεκάδες σημαντικές βραβεύσεις και διακρίσεις, η συνιδιοκτήτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Mideast Travel ενός από τα μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία της Ευρώπης,…

https://youtu.be/EYt97hTwo7w Υποψήφια Ευρωβουλευτής με το Κόμμα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ» του Ανδρέα Λοβέρδου, Χειρουργός – Μαστολόγος – Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, η Λυδία Ιωαννίδου Μουζάκα μίλησε στο OnCamera.gr, δίδοντας το προσωπικό της…