Δήμος Πειραιά: Ανακύκλωση 186 τόνων ρούχα το 2023

Δήμος Πειραιά: Ανακύκλωση 186 τόνων ρούχα το 2023

Δήμος Πειραιά: Ανακύκλωση 186 τόνων ρούχα το 2023

Μια ακόμη διάκριση για τον Δήμο Πειραιά στον τομέα της ανακύκλωσης, καθώς απέσπασε την 6η θέση πανελλαδικά στο Πρόγραμμα Συλλογής & Ανακύκλωσης Ενδυμάτων – Υποδημάτων της «RECYCOM».

Είναι χαρακτηριστικό πως σε σύνολο 105 Δήμων που μετείχαν το 2023 στο πρόγραμμα, ο Δήμος Πειραιά βρέθηκε στις πρώτες θέσεις καθώς κατάφερε να συγκεντρώσει στους μώβ κάδους, που έχει τοποθετήσει στην πόλη 186.145 κιλά ενδυμάτων – υποδημάτων.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, τόνισε πως τα τελευταία χρόνια γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια από πλευράς Δήμου για να αυξηθεί το ποσοστό της ανακύκλωσης στην πόλη μας ενισχύοντας την περιβαλλοντική συνείδηση των δημοτών, στόχευση που πλέον αποδίδει καρπούς.

Εξέφρασε επίσης, την ικανοποίησή του για ακόμα μια διάκριση στον τομέα της ανακύκλωσης, υπογραμμίζοντας πως οι μώβ κάδοι που έχουν τοποθετηθεί στον Πειραιά εντάσσονται στον συνολικό σχεδιασμό του Δήμου ώστε να αποτελεί η ανακύκλωση αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας των Πειραιωτών.

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Παναγιώτης Ρέππας, ανέφερε σε δήλωση πως στόχος είναι το 2024 να τοποθετηθούν ακόμη περισσότεροι μώβ κάδοι στον Πειραιά, σημειώνοντας πως η διαρκής ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των πολιτών σε δράσεις ανακύκλωσης θα συνεχιστεί με αμείωτους ρυθμούς. «Η ανακύκλωση μπορεί και πρέπει να είναι βασικό μέλημά μας να αναπτυχθεί, για έναν Πειραιά ακόμα πιο καθαρό, ακόμα πιο «πράσινο», ακόμα πιο σύγχρονο», σημείωσε ο κ. Ρέππας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/P6s4O2iV4lw Τις… καυτές πατάτες της επικαιρότητας σχολιάζει ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Στέλιος Πέτσας, καλεσμένος του OnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο Λόγος» με την Βιργινία Μάρκου. Ο κ.…

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…