Δήμος Ηλιούπολης: Διήμερο Συνέδριο «Ο ΥΜΗΤΤΟΣ ΑΥΡΙΟ»

Δήμος Ηλιούπολης: Διήμερο Συνέδριο «Ο ΥΜΗΤΤΟΣ ΑΥΡΙΟ»

Δήμος Ηλιούπολης: Διήμερο Συνέδριο «Ο ΥΜΗΤΤΟΣ ΑΥΡΙΟ»

O Δήμος Ηλιούπολης σε συνεργασία με το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος φιλοξενεί μετά από πρωτοβουλία των «Συνεργασιών Πόλης» ένα Διήμερο Συνέδριο με τη συμμετοχή κορυφαίων ειδικών επιστημόνων από Ελλάδα και εξωτερικό που θα καταθέσουν τις προτάσεις τους για το μέλλον του Υμηττού μας, την προστασία, τη διαχείριση και τη διασύνδεσή του με την κοινωνία.

Το Συνέδριο με τίτλο «Ο ΥΜΗΤΤΟΣ ΑΥΡΙΟ» θα διεξαχθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου και την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024 στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Μίκης Θεοδωράκης».

Η προσέλευση και οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 9:00π.μ. και την Κυριακή 3 Μαρτίου στις 10:30π.μ.

Η έναρξη του Συνεδρίου θα γίνει το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 9:00π.μ.

Τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024 θα διεξαχθούν δράσεις Βιωματικής Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης σε μαθητές Γυμνασίου του Δήμου Ηλιούπολης στο Αισθητικό Δάσος Καισαριανής πλησίον της Μονής Καισαριανής τις ώρες από 10:00 – 14:00.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…

https://youtu.be/s4rTICsGjdM «Το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μεταφέρεται από γενιά σε γενιά» εξηγεί ο Ψυχολόγος κ. Σπύρος Στάμος στο ΟnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» με την…