Δημοπρατούνται τέσσερα (4) έργα στις Δημοτικές Ενότητες Βοιών, Μολάων και Ασωπού

Δημοπρατούνται τέσσερα (4) έργα στις Δημοτικές Ενότητες Βοιών, Μολάων και Ασωπού

Δημοπρατούνται τέσσερα (4) έργα στις Δημοτικές Ενότητες Βοιών, Μολάων και Ασωπού

Ο Δήμος Μονεμβασίας με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει την δημοπράτηση της κατασκευής τεσσάρων (4) έργων στις Δημοτικές Ενότητες Βοιών, Μολάων και Ασωπού αντίστοιχα συνολικού προϋπολογισμού  2.975.578,02 €, η δημοπράτηση των οποίων εγκρίθηκε με την αριθ. ΥΠΕΝ/ΓΓΧΣΑΠ/29037/18  Απόφαση των Υπουργών Οικονομικών - Περιβάλλοντος και  Ενέργειας (ΦΕΚ Β’ 1932 24.03.2023).
Τα έργα χρηματοδοτούνται από πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας  μέσω του Προγράμματος  «Άλλες στρατηγικές παρεμβάσεις» που έχει σαν στόχο τη βελτίωση του αστικού περιβάλλοντος και του δημοσίου χώρου.
Συγκεκριμένα στις 21.04.2023 δημοπρατούνται: 

• Συντήρηση – Επισκευή κτηρίου Γυμνασίου Νεάπολης εντός του οποίου θα στεγαστεί η Ακαδημία Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού Νεάπολης προϋπολογισμού 1.538.938,00 €.
• Ανακατασκευή πεζοδρομίων Κοιν. Νεάπολης σε τμήμα της οδού Ακτής Βοιών, από γέφυρα ποταμιάς έως πρώην Γυμνάσιο εντός σχεδίου πόλης προϋπολογισμού 216.640,67 €.
• Ανάπλαση περιοχής Μπράμου Δ.Ε. Μολάων με τη δημιουργία χώρων πρασίνου, αναψυχής, περιπάτου, αλλά και τη γενικότερη αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση της περιοχής, προϋπολογισμού 1.050.000,00 €.
• Ανάπλαση πλατείας Ασωπού προϋπολογισμού 169.999,35 €.
Η υλοποίηση των εν λόγω έργων αποτελεί μέρος του ευρύτερου αναπτυξιακού σχεδιασμού του Δήμου μας και αποδεικνύει την στόχευση και την ετοιμότητά μας για την πλήρη διεκδίκηση όλων των έργων στις προσκλήσεις που δημοσιεύονται, ώστε να δημιουργηθεί το κατάλληλο περιβάλλον οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης της περιοχής.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΡΙΧΕΙΛΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://www.youtube.com/watch?v=kd6Pc5mv0Ys Τι είναι κλιματική αλλαγή και ποια η διαφορά όταν μιλάμε για κλιματική κρίση; Ποια είναι η εικόνα στις πόλεις μας και πώς θα φτάσουμε στις Κλιματικά ουδέτερες πόλεις; Ποιες…

https://youtu.be/LTP5esataPY Λίγο πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου για τις Ευρωεκλογές, ο πρώην Υπουργός και σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα υγείας -την περίοδο της πανδημίας- Βασίλης Κοντοζαμάνης παραχώρησε συνέντευξη…

https://youtu.be/B9Rw2Vz6abY «Ζωντανός θρύλος» στον χώρο της, κρίνοντας από τις δεκάδες σημαντικές βραβεύσεις και διακρίσεις, η συνιδιοκτήτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Mideast Travel ενός από τα μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία της Ευρώπης,…