Δήλωση Κασσελάκη: Αποστάσεις Σπίρτζη – συμφωνεί ο Κουρουμπλής

Δήλωση Κασσελάκη: Αποστάσεις Σπίρτζη – συμφωνεί ο Κουρουμπλής

Δήλωση Κασσελάκη: Αποστάσεις Σπίρτζη – συμφωνεί ο Κουρουμπλής

Με τη δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη για «υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά» συντάχθηκε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος διαφώνησε με τις αποστάσεις που πήραν νωρίτερα τόσο ο Χρήστος Σπίρτζης όσο και ο Γιώργος Βασιλειάδης.

«Η ιστορία των Τεμπών είναι κάτι ιδιαίτερο, χάθηκαν νέα παιδιά. Δεν ξέρω τι λεει ο κ. Σπίρτζης, αν ήταν το δικό του παιδί δεν θα αντιδρούσε έτσι ο κ.Σπίρτζης. Εγώ τη δήλωση του κ. Κασσελάκη την προσυπογράφω, οι παραλείψεις των υπουργών σκότωσαν τα παιδιά» είπε χαρακτηριστικά στα Παραπολιτικά FM ο κ. Κουρουμπλής.

Στην ερώτηση, δε, αν με την ίδια λογική οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ έκαψαν τον κόσμο στο Μάτι, ο κ. Κουρουμπλής, ο οποίος το 2021 είχε διαγραφεί από τον Αλέξη Τσίπρα επειδή είχε χαρακτηρίσει «δολοφόνους» τους βουλευτές της ΝΔ, απάντησε «είναι διαφορετικά ζητήματα. Εμείς θέλουμε να τονίσουμε τις παραλείψεις και σε τελική ανάλυση εγώ συμφωνώ με κάθε άνθρωπο και για εκείνους τους συγγενείς και εκείνους τους γονείς ήταν μια πολύ άτυχη στιγμή και για αυτούς και για την κυβέρνηση από εκεί και πέρα κρίθηκε και αυτό το ζήτημα».

Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης νωρίτερασ σήμερα αφενός είπε ότι δεν υιοθετεί τη δήλωση Κασσελάκης και αφετέρου ζήτησε να μην υιοθετούνται «λαϊκιστικά μοντέλα» ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο πρώην γραμματέας του κόμματος, Γιώργος Βασιλειάδης, λέγοντας για τις δηλώσεις αυτές ότι «δεν βοηθούν τη Δημοκρατία.

«Δεν βοηθάνε» είπε αρχικά ο κ. Σπίρτζης στον ΣΚΑΪ για τις δηλώσεις Κασσελάκη που προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας «όπως δεν βοήθησε η εργαλειοποίηση από τη ΝΔ της φωτιάς στο Μάτι».

«Όποιος έχει δημόσια θέση, πρέπει να είναι μετρημένος στον δημόσιο διάλογο γιατί αλλιώς εκπαιδεύουμε στον πολίτη σε μια λαϊκιστική αντιμετώπιση» πρόσθεσε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος πάντως σημείωσε ότι «η δήλωση Κασσελάκη δεν σημαίνει ότι ήταν αυτή που έπρεπε η στάση της κυβέρνησης απέναντι στα Τέμπη. Έπρεπε να γίνει προανακριτική».

«Και να βοηθάει (σ.σ. στην τακτική του ΣΥΡΙΖΑ για τα Τέμπη) από μένα δεν υιοθετείται. Δεν πρέπει να αντιγράφουμε λαϊκίστικα μοντέλα που έχει υιοθετήσει η ΝΔ και άλλοι στο παρελθόν» συνέχισε ο Χρήστος Σπίρτζης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/YGFh03BN0eI Δικηγόρος – Συνήγορος συγγενών θύματος στην τραγωδία που έλαβε χώρα τον Ιούλη του 2018 στην ευρύτερη περιοχή του Ματιού, ο Γιάννης Καραγκούνης, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του On Camera και…

https://youtu.be/CYlMlQcj2_k Συνέντευξη στο OnCamera και τη Βιργινία Μάρκου παραχώρησε η Σοφία Μπεκατώρου, ως υποψήφια Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η κα Μπεκατώρου μίλησε χωρίς δισταγμό, για όλα όσα συνθέτουν την πολυσχιδή…

https://youtu.be/om6b-pcgMCk Συνέντευξη στο OnCamera.gr και την εκπομπή «Εν αρχή ην ο Λόγος» παραχώρησε ο γνωστός δημοσιογράφος – Εκπρόσωπος Τύπου της «Ελληνικής Λύσης» Γιάννης Σκάλκος, παρουσιάζοντας τηνυποψηφιότητά του, για τις επερχόμενες…