ΑΣΕΠ: Αιτήσεις για μόνιμες θέσεις σε Νοσοκομεία

ΑΣΕΠ: Αιτήσεις για μόνιμες θέσεις σε Νοσοκομεία

ΑΣΕΠ: Αιτήσεις για μόνιμες θέσεις σε Νοσοκομεία

Ξεκίνησε και πάλι η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για την προκήρυξη 5Κ/2023 του ΑΣΕΠ, σχετικά με τις 775 θέσεις εργασίας σε νοσοκομεία.

Ο ΑΣΕΠ ανακοίνωσε σήμερα την επανεκκίνηση της διαδικασίας ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων, που αφορά στην κάλυψη με σειρά προτεραιότητας 775 θέσεων μόνιμου προσωπικού σε νοσοκομεία και κέντρα υγείας. Υπενθυμίζεται πως η διακοπή της διαδικασίας προέκυψε λόγω τεχνικών προβλημάτων κατά τη διάρκεια της υποβολής αιτήσεων.

Όπως αναφέρεται και στη σχετική ανακοίνωση, οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στον ΑΣΕΠ. Η προθεσμία υποβολής τους λήγει τέλος του μήνα και συγκεκριμένα την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου στις 14:00 το μεσημέρι.

Οι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητά να υποβάλουν τις αιτήσεις τους μόνο μέσω του ιστότοπου του ΑΣΕΠ (www.asep.gr), ακολουθώντας τα εξής βήματα: Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες > Αίτηση. Η υποβολή της αίτησης ολοκληρώνεται όταν επιλέξουν «Οριστικοποίηση» και όταν ο 20αψήφιος κωδικός του παραβόλου είναι σε κατάσταση «Πληρωμένο».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…

https://youtu.be/s4rTICsGjdM «Το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μεταφέρεται από γενιά σε γενιά» εξηγεί ο Ψυχολόγος κ. Σπύρος Στάμος στο ΟnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» με την…