Άρης Πορτοσάλτε: Αποχώρησε από το πλατό ύστερα από κόντρα με τον Καραμέρο

Άρης Πορτοσάλτε: Αποχώρησε από το πλατό ύστερα από κόντρα με τον Καραμέρο

Άρης Πορτοσάλτε: Αποχώρησε από το πλατό ύστερα από κόντρα με τον Καραμέρο

Αρης Πορτοσάλτε άφησε άφωνους τους παρουσιαστές της εκπομπής «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, καθώς ύστερα από διένεξή του με τον Γιώργο Καραμέρο σηκώθηκε κι έφυγε από το πλατό.

Ο δημοσιογράφος άρχισε να λογοφέρει με τον πρώην αντιπεριφερειάρχη Αττικής, με τον κ. Καραμέρο να κάνει ένα σχόλιο για τον Αλέξη Τσίπρα, το οποίο εξόργισε τον Πορτοσάλτε που αποχώρησε από τον αέρα, με την Αναστασοπούλου και τον Οικονόμου να προσπαθούν μάταια να τον ηρεμήσουν.

Ο έντονος διάλογος

Η σπίθα για την πυρκαγιά ήταν το αρχικό σχόλιο του Γιώργου Καραμέρου για το μήνυμα στρατιώτη του τάγματος του Αζόφ στη Βουλή. «Αυτός που είδαμε υπερασπίζεται την πόλη του, έναντι της βάρβαρης ρωσικής εισβολής με τους Τσετσένους που βιάζουν μωρά. Ανήκει σε ένα τάγμα που είναι υπερδεξιό» ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ με τον Γιώργο Καραμέρο να τον διακόπτει. «Δεν κάνουμε διάλογο έτσι. Τώρα θα μιλήσω εγώ!» είπε ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Σας ακούω με προσοχή» σχολίασε ο Γιώργος Καραμέρος.

«Για να ακουγόμαστε όλοι» πρόσθεσε ο Άρης Πορτοσάλτε, με τον Γιώργο Καραμέρο να διευκρινίζει ότι επειδή είναι μακριά από το στούντιο υπάρχει μια παραπάνω δυσκολία.

«Αυτή η πρόφαση με τις δυσκολίες. Ας έρθει στη έρθει στη μέση της πίστας εδώ στο στούντιο να τον ακούμε» τόνισε ο Πορτοσάλτε σε Αναστασοπούλου και Οικονόμου.

[Επειδή είναι πρόφαση, τεχνικά είμαστε ίσοι και οι δύο, δεν έχω κανένα πρόβλημα μπορώ να πάω στην θέση του. Το πιο μακριά είναι στην απέναντι αίθουσα» συνέχισε.

«Μην δείξετε άλλο Τσίπρα γιατί έχει εκνευριστεί» σημείωσε ο Γιώργος Καραμέρος χαμογελώντας κι εκεί ήρθε η έκρηξη Πορτοσάλτε. «Παιδιά με συγχωρείτε εγώ υπό αυτούς τους όρους δεν μπορώ» είπε, σηκώθηκε έβγαλε το μικρόφωνό του κι αποχώρησε από το στούντιο, παρά τις παραινέσεις των παρουσιαστών, αναφέρει το in.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/byOBFDsMS64 Τι είναι η κλιματική ουδετερότητα και η δίκαιη μετάβαση; Πως συνδέεται η Πράσινη Ευρωπαϊκή Συμφωνία με την Δίκαιη Μετάβαση; Οι Ελληνικές περιοχές προς την δίκαιη μετάβαση (Δυτ. Μακεδονία και Πελοπόννησος). Η πορεία …

https://www.youtube.com/watch?v=kd6Pc5mv0Ys Τι είναι κλιματική αλλαγή και ποια η διαφορά όταν μιλάμε για κλιματική κρίση; Ποια είναι η εικόνα στις πόλεις μας και πώς θα φτάσουμε στις Κλιματικά ουδέτερες πόλεις; Ποιες…

https://youtu.be/LTP5esataPY Λίγο πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου για τις Ευρωεκλογές, ο πρώην Υπουργός και σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα υγείας -την περίοδο της πανδημίας- Βασίλης Κοντοζαμάνης παραχώρησε συνέντευξη…