Αποκαταστάθηκε η υδροδότηση της Αίγινας. Χαρδαλιάς: Υποχρέωσή μας κανείς να μη μένει μόνος.

Αποκαταστάθηκε η υδροδότηση της Αίγινας. Χαρδαλιάς: Υποχρέωσή μας κανείς να μη μένει μόνος.

Αποκαταστάθηκε η υδροδότηση της Αίγινας. Χαρδαλιάς: Υποχρέωσή μας κανείς να μη μένει μόνος.

Το νερό της Αίγινας είναι πλέον πόσιμο, όπως πιστοποίησαν οι σχετικοί έλεγχοι που έγιναν από τον Δήμο, μετά την ολοκλήρωση της επίπονης διαδικασίας για την προσωρινή επισκευή του υποθαλάσσιου αγωγού ύδρευσης, εντός του σφικτού χρονοδιαγράμματος που είχε θέσει στην κατασκευαστική εταιρεία ο περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς. 

Ο Περιφερειάρχης Αττικής ήταν εκείνος, ο οποίος είχε ζητήσει από τον Δήμο Αίγινας – που έχει και την ευθύνη για το νερό στο νησί – να «τρέξει» όλες τις σχετικές αναλύσεις για τον ποιοτικό έλεγχο, έτσι ώστε το νερό να ξαναέρθει στα σπίτια της Αίγινας με ασφάλεια, δηλώνοντας το αυτονόητο ότι δηλαδή θα πρέπει να τηρηθούν όλες οι απαραίτητες, αυστηρές προδιαγραφές.

«Οι υποσχέσεις μας δεν μένουν ποτέ στα χαρτιά. Συρρικνώσαμε τον χρόνο και προχωρήσαμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα. Με ταχύτητα και αλληλεγγύη. Στην πράξη και όχι στα λόγια. Και σήμερα, το νερό ξανατρέχει στα σπίτια των κατοίκων της Αίγινας με ασφάλεια. Όπως ακριβώς δεσμευτήκαμε στους συμπολίτες μας», σημείωσε σε σχετική ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής ανέβασε μάλιστα και ένα βίντεο διάρκειας 1,5 λεπτού, στο οποίο παρουσιάζεται όλο το χρονικό από την κατάθεση της μηνυτήριας αναφοράς στην Εισαγγελία Πειραιά στις 2 Φεβρουαρίου, μετά τη ζημιά στον αγωγό, κίνηση-ματ, όπως αποδείχθηκε, καθώς ήταν εκείνη που ουσιαστικά «ξεκλείδωσε» όλες τις σχετικές διαδικασίες και ανέδειξε την πραγματική διάσταση του θέματος με τα αλλεπάλληλα προβλήματα στην υδροδότηση του νησιού.

https://twitter.com/i/status/1774757143712849931

«Υποχρέωσή μας κανείς να μη μένει μόνος. Καμία περιοχή της Αττικής δεν θα μείνει χωρίς τη δική μας μέριμνα. Όποιος και εάν είναι απέναντί μας», υπογράμμισε ο Νίκος Χαρδαλιάς στην ανάρτησή του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…

https://youtu.be/s4rTICsGjdM «Το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μεταφέρεται από γενιά σε γενιά» εξηγεί ο Ψυχολόγος κ. Σπύρος Στάμος στο ΟnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» με την…