• ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΥΞΙΔΑ
    • EU Climate Pact
    • Who is Who
    • ΓΕΓΟΝΟΤΑ OnCamera
    • Εν Αρχή ην ο Λόγος
    • Creative Projects
    • Ρεπορτάζ – Επικαιρότητα
    • Πρόσωπα & Γεγονότα
    • ΕΡΓΟΡΑΜΑ
    • Μιλάμε…ΧΩΡΙΣ ΜΟΝΤΑΖ
    • Αντικριστά
    • Παράγοντες
    • Μικροσκόπιο
    • Μυστικά του επιχειρείν
    • Πριν… μιλήσει η Κάλπη!
    • Φίλοι των ζώων
    • Άλλες Εκπομπές
  • Projects VR360
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
oncamera logo
Home»ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ»ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ»Ανδρέας Βασιλόπουλος: «Είναι ντροπή για όλους εμάς τους πολίτες, ότι ο Δήμος “βούτηξε” μία πινακίδα από τον ΟΛΡ. Να ζητήσει συγνώμη δημόσια»
ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Ανδρέας Βασιλόπουλος: «Είναι ντροπή για όλους εμάς τους πολίτες, ότι ο Δήμος “βούτηξε” μία πινακίδα από τον ΟΛΡ. Να ζητήσει συγνώμη δημόσια»

By NEWS ROOM01/04/2022Updated:01/04/2022No Comments
Facebook Twitter Pinterest LinkedIn WhatsApp Reddit Tumblr Email
b649383c 21ed 620b c0d6 e8fec928ad09 Ανδρέας Βασιλόπουλος: «Είναι ντροπή για όλους εμάς τους πολίτες, ότι ο Δήμος "βούτηξε" μία πινακίδα από τον ΟΛΡ. Να ζητήσει συγνώμη δημόσια»
Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

«Η κατρακύλα του κ. Μπουρνούς (για να δανειστώ από εκείνον έναν πρόσφατο χαρακτηρισμό) δεν έχει τελειωμό. Βήμα-βήμα αποκαλύπτεται μία αναξιοπρεπής και καταδικαστέα πράξη, ότι δηλαδή ο Δήμος μας «βούτηξε» μία πινακίδα από τον Οργανισμό Λιμένος Ραφήνας και την έβαλε στο βουνό. Ο Δήμαρχος αρκέστηκε να απολογηθεί στους δημοτικούς συμβούλους λέγοντας ότι δεν έχει ιδέα πώς βρέθηκε η πινακίδα του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας στο βουνό. Βέβαια κανείς δεν πίστεψε τον Δήμαρχο διότι όλοι γνωρίζουμε ότι ελέγχει τα στελέχη της ομάδας του για την παραμικρή τους κίνηση. 

Σε απάντησή του προς εμένα μόλις μία μέρα πριν, είχε περήφανα πει ότι ο Δήμος τοποθέτησε σήμανση και περίφραξη στους καταρράκτες, που με επιτόπιο έλεγχο από συνεργάτη μας, αποδείχθηκε ότι έγραφε «Οργανισμός Λιμένος Ραφήνας» και όχι «Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου». Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, λοιπόν, ότι ο Δήμος μας πήρε ενεργητικά την πινακίδα από το λιμάνι και την πήγε στο βουνό.

Περιμένω με ενδιαφέρον την επίσημη αντίδραση της Διοίκησης του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας, γιατί ανεξαρτήτως της αξίας της πινακίδας, οφείλει να πάρει θέση στην αφαίρεση περιουσιακού του στοιχείου από τρίτους. Απαιτώ επίσης από τον κ. Μπουρνούς άλλη μία (ειλικρινή αυτή τη φορά) προσπάθεια απάντησης που να δικαιολογεί την πράξη αυτή, όπως και μία δημόσια συγνώμη προς τους πολίτες που έχει εκθέσει με τις πράξεις του.»

Γραφείο Τύπου Δύναμης Ανάπτυξης
Δημοτική Παράταξη Ραφήνας Πικερμίου
Υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος
Τηλ. 210 8056325 – www.dynamianaptyxis.gr

ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΟΛΡ ΠΙΝΑΚΙΔΑ
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Telegram Email
NEWS ROOM

Related Posts

Vassilopoulos dynami ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ" - ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ” – ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

18/03/2025
MEGALO REMA RAFINAS Page 8 Εντάσσεται στο Πρόγραμμα του ΕΣΠΑ «Περιβάλλον και Κλιματική Αλλαγή 2021-2027» η διευθέτηση της οριοθέτησης του Ρέματος Ραφήνας με δαπάνη 105.852.413 ευρώ.

Εντάσσεται στο Πρόγραμμα του ΕΣΠΑ «Περιβάλλον και Κλιματική Αλλαγή 2021-2027» η διευθέτηση της οριοθέτησης του Ρέματος Ραφήνας με δαπάνη 105.852.413 ευρώ.

18/12/2024
christmas lights Η Ραφήνα ανάβει τα φώτα των Χριστουγέννων, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου

Η Ραφήνα ανάβει τα φώτα των Χριστουγέννων, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου

06/12/2024

Comments are closed.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Μια διαφορετική συνέντευξη με τον Παύλο Μαρινάκη, στο WebTV OnCamera.gr, με τη δημοσιογράφο Εβίτα Χρυσολούρη.

📺 Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης σε μια συνέντευξη που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Μιλά για επικοινωνία και πολιτική, για τις αξίες που τον καθοδηγούν, για τη σχέση πολίτη – εξουσίας – νόμου, για την τεχνητή νοημοσύνη, αλλά και για το αν ο πολιτικός σήμερα μπορεί να είναι πραγματικά ανεξάρτητος ή είναι απλώς ένα προϊόν επικοινωνίας.

🔍 Ποιος είναι πίσω από τον θεσμικό ρόλο;
💬 Πόσο χώρο έχει η προσωπικότητα στην πολιτική;
🤖 Τι ρόλο παίζει η τεχνολογία στην εικόνα της εξουσίας;

Μια συζήτηση με βάθος, ειλικρίνεια και ουσία. Μην τη χάσετε!
Γιώργος Γεωργόπουλος Δήμαρχος Ελευσίνας: Προτεραιότητες ασφάλεια, ποιότητα ζωής και ο πολιτισμός. - Γιώργος Γεωργόπουλος Δήμαρχος Ελευσίνας: Προτεραιότητες η ασφάλεια, η ποιότητα ζωής και ο πολιτισμός. 
Ο Δήμαρχος Ελευσίνας κ. Γιώργος Γεωργόπουλος μιλάει στο OnCamera.gr στην εκπομπή Πολιτική Πυξίδα με την Εβίτα Χρυσολούρη για τις σημαντικότερες προκλήσεις που απασχολούν την πόλη. την βελτίωση της πρόσβασης στον αρχαιολογικό χώρο και τις στρατηγικές για την ενίσχυση του πολιτιστικού χαρακτήρα της περιοχής. Τα τρία ζητήματα που έχουν προτεραιότητα στην πόλη, όπως είπε, είναι η ασφάλεια, η ποιότητα ζωής και η ενίσχυση της πολιτιστικής βιομηχανίας.

Ο Δήμαρχος παρουσίασε επίσης τη θέση της δημοτικής αρχής για την όδευση των πετρελαϊκών αγωγών μέσα από τον οικιστικό ιστό και τις βιομηχανικές ζώνες της πόλης, επισημαίνοντας την ασφάλεια και την προστασία των κατοίκων. Ταυτόχρονα , αναφέρθηκε στην ανάγκη εκσυγχρονισμού του λιμανιού και στη συμβολή του στην ανάπτυξη και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

Η συζήτηση κάλυψε και το μέλλον της πόλης, με έμφαση στη διατήρηση και αξιοποίηση της πολιτιστικής κληρονομιάς της Ελευσίνας ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, ενώ η βιωσιμότητα των πολιτιστικών δράσεων που ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια του τίτλου "Πολιτιστική Πρωτεύουσα" βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης.

Γιώργος Γεωργόπουλος Δήμαρχος Ελευσίνας: Προτεραιότητες ασφάλεια, ποιότητα ζωής και ο πολιτισμός.

Κλεάνθης Βαρελάς, Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής στη  Πολιτική Πυξίδα με την Εβίτα Χρυσολούρη. - Η Πολιτική Πυξίδα με την Εβίτα Χρυσολούρη φιλοξενεί στο OnCamera.gr τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, κ. Κλεάνθη Βαρελά, έναν άνθρωπο με σημαντική πορεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και ενεργό ρόλο στα ζητήματα που απασχολούν τη Δυτική Αττική. 
Συζητήσαμε τις προκλήσεις και τις προοπτικές , την περιβαλλοντική προστασία και τη βιώσιμη ανάπτυξη καθώς και την ασφάλεια της περιοχής.

Κλεάνθης Βαρελάς, Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής στη Πολιτική Πυξίδα με την Εβίτα Χρυσολούρη.

Περισσότερα βίντεο

ΑΡΧΕΙΟ ΕΜΠΟΜΠΩΝ

  • Μιλάμε Χωρίς Μοντάζ
  • Who is Who
  • Creative Projects
  • Πριν μιλήσει η Κάλπη
  • Παράγοντες
  • Μικροσκόπιο
  • Αντικριστά
  • Μυστικά του Επιχειρείν
  • ΕΡΓΟΡΑΜΑ
  • Ρεπορτάζ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

  • Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Ερευνα - Αν.Εκπαίδευση
  • Περιβάλλον
  • Τεχνολογία
  • Οικονομία
  • Κόσμος
  • Ελλάδα
Facebook Youtube

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Σχετικά με το κάναλι
  • OnCamera promo kit
  • Τηλ. κέντρο 210 8056324
  • Γενικό email info@oncamera.gr
  • Θέματα ύλης press@oncamera.gr
  • Δ/νση Στούντιο: Λ.Μαραθώνος 77, Πικέρμι, 19009

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Loading

© 2024 – OnCamera.gr SA – Designed by AVMap GIS SA