Ανδρέας Λοβέρδος: «Προσβολή στους νεκρούς το χειροκρότημα στον Κώστα Αχ. Καραμανλή»

Ανδρέας Λοβέρδος: «Προσβολή στους νεκρούς το χειροκρότημα στον Κώστα Αχ. Καραμανλή»

Ανδρέας Λοβέρδος: «Προσβολή στους νεκρούς το χειροκρότημα στον Κώστα Αχ. Καραμανλή»

Προσβολή

«Προσβολή για τους συγγενείς των θυμάτων, το χειροκρότημα στον Κώστα Αχ. Καραμανλή! Και μιλάμε για τους συνανθρώπους μας εκείνους, οι οποίοι είναι καταδικασμένοι σε ισόβιο πένθος» ανέφερε στoν «MEGA» ο Ανδρέας Λοβέρδος, πρόεδρος του κόμματος «Δημοκράτες».

«Όταν άκουσα για την πρόταση δυσπιστίας, εάν ήμουν στη Βουλή θα την προσυπέγραφα», είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος, τονίζοντας πως πρέπει να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση της τραγωδίας των Τεμπών.

«Το 85% των Ελλήνων πιστεύει ότι υπάρχει συγκάλυψη. Είσαι υποχρεωμένος από το Σύνταγμα και από τους νόμους να ανοίξεις τον προβολέα. Θα γίνει η αποτίμηση εάν η κυβέρνηση ωφελήθηκε ή έχασε, εάν ο κ. Μητσοτάκης έχασε ή κέρδισε».

«Το βράδυ θα δούμε εάν η πρόταση δυσπιστίας ήταν ένας προβολέας να δούμε την αλήθεια ή εάν ήταν μπούμερανγκ», είπε.

Αναφερόμενος στο κόμμα «Δημοκράτες», ο Ανδρέας Λοβέρδος ανέφερε πως έχουν ενταχθεί στην ομάδα του Εμανουέλ Μακρόν, ενώ διαβλέπει «πολιτικό κενό στον χώρο του κέντρου, στη χώρα μας».

«Το “Δημοκράτες” είναι συμπεριληπτικό. Θέλουμε να πούμε ότι ο πατριωτισμός με την μεταρρύθμιση συνδυάζονται. Ξεκινάμε με τις Ευρωεκλογές, θέλουμε ως στόχο πάνω από 3% και από την επόμενη ημέρα ξεκινά η οργάνωση για τις εθνικές εκλογές. Δεν θέλουμε ούτε να είμαστε καλή ΝΔ ούτε γνήσιο ΠΑΣΟΚ. Θέλουμε κάτι καινούριο», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…

https://youtu.be/s4rTICsGjdM «Το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μεταφέρεται από γενιά σε γενιά» εξηγεί ο Ψυχολόγος κ. Σπύρος Στάμος στο ΟnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» με την…