Ανδρέας Κτενάς: «Ενισχύσαμε 150 οικογένειες με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης» – Με επιτυχία μια ακόμα διανομή βοήθειας ΤΕΒΑ από την Π.Ε. Λευκάδας

Π.Ε. Λευκάδας

Μία ακόμα διανομή τροφίμων και βασικών υλικών διαβίωσης σε δικαιούχους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΕΠ ΕΒΥΣ) του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ) πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας.

Η διανομή έγινε το διήμερο 11 και 12 Ιουλίου 2023 στο Διοικητήριο της Π.Ε. Λευκάδας, κατά τη διάρκεια της οποίας έλαβαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης 150 οικογένειες, σε σύνολο 178 δικαιούχων. Τα νωπά τρόφιμα αυτών που δεν εμφανίστηκαν κατά τη διανομή προσφέρθηκαν στο Γηροκομείο Λευκάδας, ενώ τα υλικά θα διατεθούν σε επόμενη διανομή.

Παρών κατά τη διανομή ήταν και ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς, ο οποίος ανέφερε: «Είμαστε χαρούμενοι γιατί ενισχύσαμε 150 οικογένειες με τρόφιμα και είδη διαβίωσης. Η βοήθεια ΤΕΒΑ είναι πολύτιμη για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και στεκόμαστε στο πλάι τους για τέταρτη (4ο) συνεχόμενη χρονιά. Ένα κοινωνικής αλληλεγγύης πρόγραμμα, που ‘ξεπάγωσε’ χάριν της επιμονής και των ενεργειών της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Ρόδης Κράτσα – Τσαγκαροπούλου.

ΤΕΒΑ

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη συνάδελφο Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Συνοχής, Δημόσιας Υγείας & Απασχόλησης, Μελίτα Ανδριώτη, που αποτελεί την ‘καρδιά’ του προγράμματος σε όλα τα Ιόνια Νησιά, καθώς και το προσωπικό των Υπηρεσιών μας, που σε κάθε διανομή δίνει τον καλύτερο εαυτό του.

Για εμάς η στήριξη των πιο αδύναμων και των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας είναι απόλυτη προτεραιότητά μας, και θα συνεχίσουμε να είμαστε έμπρακτα δίπλα τους».

Η διάθεση της βοήθειας στους δικαιούχους πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Αποκεντρωμένες Προμήθειες Τροφίμων και Βασικής Υλικής Συνδρομής, Διοικητικές Δαπάνες και Παροχή Συνοδευτικών Μέτρων 2018-2019» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΕΠ ΕΒΥΣ) του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), που υλοποιεί η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/bbXr1oornq4 Στις πρόσφατες εκλογές της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, ο Ευάγγελος Αλμπάνης εξελέγη μέλος, ως προτεινόμενος από την Παράταξή του, ενώ έχει να επιδείξει -παρά το νεαρό της ηλικίας του- μία…

https://youtu.be/k1fIXgSAumw Αξιόλογος και αυθεντικός χοροδιδάσκαλος από την Κρήτη o Γιάννης Μεγαλακάκης. Με πολυετή εμπειρία και βαθιά γνώση της κρητικής παράδοσης, ο Γιάννης Μεγαλακάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του On Camera «Εν…

https://youtu.be/F94ngpOCEhM Την Παρασκευή 26/01/2024 το OnCamera.gr βρέθηκε στο National Event του Climate Pact. Στη κάμερα μας μίλησαν:H συντονίστρια της χώρας για την Ελλάδα για το EU Climate Pact και Διευθύνουσα…