Α.Ε. Πικερμίου: ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΔΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ

Α.Ε. Πικερμίου: ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΔΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ

Α.Ε. Πικερμίου: ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΔΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ

Οι γονείς αθλητών που είναι μέλη του Συλλόγου της Α. Ε. Πικερμίου έχουν δικαίωμα ψήφου.

Γίνε μέρος των αλλαγών!

Την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024 ο Σύλλογός μας έχει εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο (από 11π.μ. – 14μ.μ.). Απευθυνόμαστε στους γονείς των αθλητών που είναι μέλη του Συλλόγου και έχουν δικαίωμα ψήφου:

Σας καλούμε να διαμορφώσετε την επόμενη μέρα με την ψήφο σας εκλέγοντας μέλη που θα αναλάβουν συγκεκριμένο έργο σε όλα τα τμήματα της Ακαδημίας (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ). Η χρονιά που πέρασε μας δίδαξε ότι χρειαζόμαστε άτομα με γνώση όσων συμβαίνουν σε αυτά, με όραμα για τις Ακαδημίες στις οποίες εμπιστεύονται τα παιδιά τους.

Προσδοκούμε μια νέα δημιουργική αρχή με νέα πρόσωπα να πλαισιώνουν τα παλιά στελέχη που κατέθεσαν την ψυχή τους  για να αποκτήσει -ειδικά την χρονιά που πέρασε- ο Σύλλογός μας αναγνώριση και πέραν των στενών τοπικών συνόρων.

Η επιτυχία της Ακαδημίας εξαρτάται από όλους! Δεν υπάρχουν επαγγελματίες αλλά μόνο εθελοντές ώστε να είναι η γειτονιά, ένας δημιουργικός χώρος κοινωνικής συναναστροφής που οι γονείς και τα παιδιά δημιουργούν τις δικές τους σύγχρονες εμπειρίες  σε ένα όμορφο και σπάνιο περιβάλλον όπως είναι η ΔΙΩΝΗ και που κατά κύριο λόγο τα νέα παιδιά θα χτίζουν την προσωπικότητά τους σε υγιή βάση με το σώμα και την ψυχή σε  αρμονία, όπως σοφά οι πρόγονοί μας θεμελίωσαν.

Το νέο ΔΣ στον προγραμματισμό του άμεσα και μετά τις εκλογές θα συγκαλέσει γενικό κάλεσμα για να πλαισιωθούν τα τμήματα με πρόσωπα που θα στηρίξουν κάθε ενέργεια που προάγει την υπόθεση των τμημάτων που θα οργανωθούν.

Ας είμαστε όλοι μαζί στη κοινή προσπάθεια για μια δημιουργική, νέα σελίδα στην ιστορία της περιοχής και του συλλόγου.

Οι λίστες με τα εγγεγραμμένα μέλη που έχουν δικαίωμα ψήφου, σύμφωνα με το καταστατικό, έχουν αναρτηθεί στην γραμματεία του Συλλόγου.

Οι υποψηφιότητες για τα όργανα του συλλόγου που κατατέθηκαν είναι οι ακόλουθες (αλφαβητικά):

Για τη θέση του προέδρου:

  • KOΛOBOY EYANΘIA
  • XATZHNIKOΛAOY ΠANAΓIΩTHΣ

Για το Διοικητικό Συμβούλιο:

  • ΓKIKAΣ ΠANAΓIΩTHΣ
  • ΓKOYΛHΣ ΓPHΓOPHΣ
  • EYAΓΓEΛIΔHΣ BAΣIΛEIOΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/byOBFDsMS64 Τι είναι η κλιματική ουδετερότητα και η δίκαιη μετάβαση; Πως συνδέεται η Πράσινη Ευρωπαϊκή Συμφωνία με την Δίκαιη Μετάβαση; Οι Ελληνικές περιοχές προς την δίκαιη μετάβαση (Δυτ. Μακεδονία και Πελοπόννησος). Η πορεία …

https://www.youtube.com/watch?v=kd6Pc5mv0Ys Τι είναι κλιματική αλλαγή και ποια η διαφορά όταν μιλάμε για κλιματική κρίση; Ποια είναι η εικόνα στις πόλεις μας και πώς θα φτάσουμε στις Κλιματικά ουδέτερες πόλεις; Ποιες…

https://youtu.be/LTP5esataPY Λίγο πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου για τις Ευρωεκλογές, ο πρώην Υπουργός και σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα υγείας -την περίοδο της πανδημίας- Βασίλης Κοντοζαμάνης παραχώρησε συνέντευξη…