ΣΥΡΙΖΑ: Ο Νίκος Παππάς υπογράφει για την υποψηφιότητα Πολάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Νίκος Παππάς υπογράφει για την υποψηφιότητα Πολάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Νίκος Παππάς υπογράφει για την υποψηφιότητα Πολάκη

Ο ευρωβουλευτής Νίκος Παππάς δείχνει να είναι το ηχηρότερο από τα 30 και πλέον ονόματα που υπογράφουν για την υποψηφιότητα του Παύλου Πολάκη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Ο βουλευτής Χανίων της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος επανήλθε στη θέση του τομεάρχη Διαφάνειας, αναμένεται να την καταθέσει, μαζί με το πόθεν έσχες του, από ώρα σε ώρα στην γραμματέα του κόμματος, Ράνια Σβίγκου, και πάντως πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, σήμερα Πέμπτη στις 15.30.

Πολάκης- Παππάς είχαν μια πολύ ζεστή συνομιλία και στο περιθώριο της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής το περασμένο Σάββατο, με τον ευρωβουλευτή να έχει στηρίξει και δημοσίως τον βουλευτή όταν είχε διαγραφεί από τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος, παρεμπιπτόντως, περιοδεύει στην Τρίπολη.

Ανάμεσα στα ονόματα που υπογράφουν για την υποψηφιότητα Πολάκη- ξεκινά την εκστρατεία του την Κυριακή από τα Χανιά- είναι κι αυτό του βουλευτή Αχαΐας, Ανδρέα Παναγιωτόπουλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής, κάθε υποψήφιος οφείλει να υποβάλει τουλάχιστον 30 υπογραφές μελών του συγκεκριμένου οργάνου, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να συμπεριληφθούν και βουλευτές κι ευρωβουλευτές.

Όλοι τους, μάλιστα, μπορούν να υπογράψουν για παραπάνω από μία υποψηφιότητες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://www.youtube.com/watch?v=3c7dbMKQMDk Ο Αλέξης Σωτηρόπουλος, Δήμαρχος Βύρωνα, προσκεκλημένος της Εβίτας Χρυσολούρη στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΥΞΙΔΑ της διαδικτυακής τηλεόρασης on camera.gr. Ο κ. Σωτηρόπουλος, Δήμαρχος Βύρωνα, του Δήμου που γιορτάζει 100 χρόνια από…

Εργαζόμενος που δούλεψε στο λούνα πάρκ στο Πευκοχώρι μίλησε στο MEGA και κατήγγειλε πως τα μηχανήματα όχι μόνο ήταν τουλάχιστον 15ετίας αλλά τα περισσότερα ήταν μεταχειρισμένα και κλεμμένα από τη…

Σχετικά με τις δηλώσεις της Δημάρχου Κασσάνδρας που αφορούν στο δυστύχημα που έλαβε χώρα την 19/08/2024 σε Λουνα Παρκ στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής αναφέρονται τα ακόλουθα: Σύμφωνα με το άρθρο 110…