Εκρηξη οργής των μεταναστών στον Μαραθώνα

Εκρηξη οργής των μεταναστών στον Μαραθώνα

Εκρηξη οργής των μεταναστών στον Μαραθώνα

||
||

Εκατοντάδες μετανάστες και ντόπιοι εργάτες πήραν μέρος στη χθεσινή κινητοποίηση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε από το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου και η ΚΕΕΡΦΑ με αφορμή ένα ακόμα περιστατικό εργοδοτικής αυθαιρεσίας.

Το περιστατικό που πυροδότησε τη κινητοποίηση, έλαβε χώρα στις 27 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, δύο εργάτες γης αρνήθηκαν να εργαστούνά εξαιτίας της μη καταβολής των δεδουλευμένων τους. Στη συνέχεια ο επιχειρηματίας φέρεται με τη χρήση καραμπίνας να πυροβόλησε τρεις φορές και να τραυμάτισε στα πόδια, το χέρι και το λαιμό τον έναν εργάτη.

Σε συνάντηση που ακολούθησε αμέσως μετά την συγκέντρωση, μετανάστες εργάτες γης αποφάσισαν να συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο κατά του ρατσισμού και του φασισμού που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Μαρτίου (15.00) στην Ομόνοια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/Z5v6e-e8aNQ Πρόεδρος του Κόμματος «Κίνημα 21», Πλοίαρχος ε. α. και Στρατιωτικός Ιατρός, ο Ζώης Μπέχλης παραχώρησε συνέντευξη στο OnCamera.gr και την εκπομπή «Εν αρχή ην ο Λόγος». Ο κ. Μπέχλης…

https://youtu.be/TyrvWCIzQzE Συνέντευξη στο OnCamera.gr και την εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» παραχώρησε ο δημοφιλής ηθοποιός και πρώην αντιπεριφερειάρχης πολιτισμού Χάρης Ρώμας, με αφορμή την ενεργή του συμμετοχή στην περιβαλλοντική…