
Αντετοκούνμπο στο Αλεξάνδρειο: Νοσταλγία για Άρη και όνειρα για Εθνική
Η αναμέτρηση του Άρη με τον Πανιώνιο αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς το Αλεξάνδρειο γεμίζει με παρουσία διάσημων προσώπων. Ανάμεσά τους, ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, οι οποίοι παρακολούθησαν το παιχνίδι με ανυπομονησία.
Με την οικογένειά του και τον φίλο τους, Ρίτσαρντ Σιάο, ιδιοκτήτη του επενδυτικού fund που διαχειρίζεται την ΚΑΕ Άρης, ο Έλληνας super star είχε την ευκαιρία να ζήσει ξανά μοναδικές στιγμές. Μιλώντας στον ANT1, ο Αντετοκούνμπο μοιράστηκε τις σκέψεις του για την ατμόσφαιρα του αγώνα και την αγάπη του κόσμου.
Στοργή και νοσταλγία από τον Γιάννη
«Ήταν ανεπανάληπτη η εμπειρία, δεν περίμενα τόση αγάπη», εξομολογήθηκε με ενθουσιασμό. «Πραγματικά ανυπομονώ να επιστρέψω. Εγώ και η οικογένειά μου φέραμε τύχη, ενώ παρακολουθούσα και σκεφτόμουν να κερδίσουμε. Θέλω πάντα να βλέπω τον αδερφό μου να κερδίζει, είτε παίζει στον Ολυμπιακό, στον Παναθηναϊκό, ακόμα και στον Άρη». Σαφώς, η επιτυχία της ομάδας του είναι κάτι που τον απασχολεί, καθώς έχει δεσμούς με την τοπική κοινότητα.
Το μέλλον με την Εθνική Ελλάδος
Αναφερόμενος στην Εθνική, σημείωσε: «Δυστυχώς, δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ σε αυτά τα παράθυρα, παρόλο που σκεφτόμουν πολύ να παίξω. Επηρέασε η έλλειψη συμμετοχής με τους Μπακς λόγω τραυματισμού. Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το 2027 για να επιστρέψω». Τα λόγια του δείχνουν πόσο τον ενδιαφέρει να εκπροσωπήσει τη χώρα του, παρότι οι περιστάσεις δεν το επιτρέπουν προς το παρόν.
Το καλοκαίρι και οι προσωπικοί στόχοι
Ο Γιάννης, αναφερόμενος στα σχέδιά του για το καλοκαίρι, αποκάλυψε: «Αυτό το καλοκαίρι είναι το πιο ελεύθερο που είχα εδώ και δέκα χρόνια. Έχω υποχρεώσεις με το ίδρυμά μου στη μνήμη του πατέρα μου και θα ταξιδέψω και στην Κίνα. Άλλωστε, η προγραμματισμένη ηρεμία θα με βοηθήσει να ασχοληθώ με πράγματα που μου αρέσουν. Σίγουρα θα με δείτε και στα νησιά». Η ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική ζωή και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις φαίνεται να είναι αρκετά σημαντική γι’ αυτόν.
Στόχοι στον αθλητισμό
Κλείνοντας, ο Γιάννης τόνισε τη δίψα του για επιτυχία με τους Μπακς: «Θέλω να κατακτήσω ένα ακόμα πρωτάθλημα». Η φιλοδοξία του παραμένει απαρασάλευτη, καθώς συνεχίζει να επενδύει σε σκληρή δουλειά και αφοσίωση προκειμένου να φέρει νέες διακρίσεις στην καριέρα του.














