Τραγωδία στην Καλαμπάκα – Νεκρά αδέρφια στο σπίτι τους

Τραγωδία στην Καλαμπάκα – Νεκρά αδέρφια στο σπίτι τους

Δύο αδέρφια, ηλικίας 65 και 73 ετών, εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους στο σπίτι τους στην Καλαμπάκα, τα ξημερώματα της Δευτέρας 29 Δεκεμβρίου. Η ανακάλυψη έγινε από αστυνομικούς που κλήθηκαν στην περιοχή, ύστερα από ανησυχία κατοίκων που δεν είχαν δει τα δύο άτομα για αρκετές ημέρες.

Η ανακάλυψη και οι πρώτες εκτιμήσεις

Όταν οι αστυνομικοί εισήλθαν στο σπίτι, βρήκαν τα αδέρφια νεκρά, γεγονός που προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, οι Αρχές πιστεύουν ότι ο θάνατός τους οφείλεται σε αναθυμιάσεις από την ξυλόσομπα που χρησιμοποιούσαν για θέρμανση. Αυτή η τραγική εξέλιξη έρχεται να αναδείξει τους κινδύνους που κρύβει η χρήση τέτοιων συσκευών, ειδικά σε περιόδους έντονης ψύχους.

Αντίκτυπος στην τοπική κοινωνία

Η είδηση του θανάτου των δύο αδερφών έχει προκαλέσει θλίψη στην Καλαμπάκα. Οι γείτονες και οι φίλοι τους εκφράζουν την ανησυχία τους για την ασφάλεια και την υγεία των ηλικιωμένων στην περιοχή, καθώς τέτοια περιστατικά δεν είναι σπάνια. Οι Αρχές καλούν τους πολίτες να είναι προσεκτικοί και να ελέγχουν τις συσκευές θέρμανσης, ώστε να αποφευχθούν παρόμοιες τραγωδίες στο μέλλον.

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

Μέλος του emedia

© 2025 – ONCAMERA.gr