Πάτρα: Το θρίλερ με τον θάνατο των τριών κοριτσιών 

Πάτρα: Το θρίλερ με τον θάνατο των τριών κοριτσιών 

Πάτρα: Το θρίλερ με τον θάνατο των τριών κοριτσιών 

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας έχουν ήδη ανασύρει από τα αρχεία όλες τις καταθέσεις που είχαν δοθεί από το 2019, όταν συνέβη ο πρώτος θάνατος. Όταν πέθανε η μικρή Μαλένα, οι γονείς είχαν καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου, που τελικά αρχειοθετήθηκε την περασμένη Παρασκευή.

«Θεωρώ πως οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν και δεν έχουν ευθύνη γι’ αυτό που έγινε», δήλωσε ο παππούς των παιδιών.

Σημαντική διαφορά είναι ότι η κατάθεση του παππού δόθηκε αμέσως μετά τον θάνατο της μικρής στην Αθήνα, ενώ οι γονείς κατέθεσαν τέσσερις μήνες μετά, στις 10 Σεπτεμβρίου του 2019 στην Πάτρα.

Διάψευση του ιατροδικαστή για τα αίτια θανάτου της Τζωρτζίνας

Παράλληλα να σημειωθεί ότι χθες Δευτέρα  η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών διέψευσε με ανακοίνσωή της δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο η 9χρονη Τζωρτζίνα απο την Πάτρα έχασε τη ζωή της αφού εισέπνευσε τοξικό αέριο.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που υπογράφει ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Νικος Καρακούκης, το εν λόγω δημοσίευμα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Αντιθέτως, προσθέτει, οι έρευνες συνεχίζονται.

Στην επιστολή του ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής αναφέρει:

«ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΘΗΝΩΝ

Σας γνωρίζουμε ότι το άρθρο που δημοσιεύτηκε στο site protothema.gr την 21/2/2022 και περί ώρα 18.00 με τίτλο «Σοκ Έγκλημα ο θάνατος της Τζωρτζίνας-Εισέπνευσε τοξικό αέριο» δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Αντίθετα οι έρευνες συνεχίζονται.

Αθήνα 21/2/2022

Ο Προϊστάμενος της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας

Νικόλαος Γ Καρακούκης

Διδάκτωρ Ιατροδικαστικής ΕΚΠΑ»

Οι αναρτήσεις της μητέρας και και οι απειλές του πατέρα

Ο πατέρας των τριών παιδιών Μάνος Δασκαλάκης, μιλώντας στο thebest δήλωσε πως το δημοσίευμα αυτό είναι «fake» και πως προτίθεται να κινηθεί νομικά. Από την πρώτη στιγμή ο Μάνος Δασκαλάκης μιλώντας στο thebest.gr έκανε λόγο για ψευδή διαρροή όπως και οι δικηγόροι της οικογένειας Γιάννης Κόττας και Δημήτρης Καράμπελας.

Αίσθηση ωστόσο προκαλούν τις τελευταίες ώρες και κάποιες αναρτήσεις που είχε κάνει στο παρελθόν η μητέρα.

«Έρχονται στιγμές που με ακουμπάνε τα παιδιά μου για μία αγκαλιά έστω και πονάω…». Αυτή είναι μία από τις αναρτήσεις της μητέρας στο γκρουπ με τις μαμάδες, όπου συνήθιζε να ζητά συμβουλές και γνώμες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/TyrvWCIzQzE Συνέντευξη στο OnCamera.gr και την εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» παραχώρησε ο δημοφιλής ηθοποιός και πρώην αντιπεριφερειάρχης πολιτισμού Χάρης Ρώμας, με αφορμή την ενεργή του συμμετοχή στην περιβαλλοντική…

https://youtu.be/P6s4O2iV4lw Τις… καυτές πατάτες της επικαιρότητας σχολιάζει ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Στέλιος Πέτσας, καλεσμένος του OnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο Λόγος» με την Βιργινία Μάρκου. Ο κ.…

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…